• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Devamsızlıktan kalmak yok choco. 15 gün özürsüz olursa bazen idare öğretmene sorar neden gelmedi diye o da hastalıktan der yani bir şey olmaz

@Tenceresiz kaldim anne bugün teyze oldun menü bildirimini es geçiyorum ama yarın mutlaka menü bekliyorum canım
@Melegimkorusun @Lori Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy @prensesss016 pazar pazartesi menuleriniz eksik kızlar
Artemissisipi Artemissisipi G Goklerce D u t D u t Chocolita Chocolita pazar menüleriniz eksik kızlar
@yiitee @Ucmelekannesi pazartesi menülerinizi bekliyorum
Cemos Dut'a ve bana pazartesiye kadar diyet spor düşünmeyin diyerek izin vermişti deprem sonrası. O yüzden bizim pazar menümüz yok.

Günaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Çok geçmiş olsun canım. Hastalık durumunda anlayış gösterirler. Öğretmenine bilgi verin yeterli.
Zencefil çayını öneririm. Bir cezveye 1 su bardağı su koyup içine 1-2 çay kaşığı toz zencefil ve yıkanmış 2-3 dilim limonu kaynatıp, süzüp biraz ılıyınca içine 1 çay kaşığı bal ekleyip için. Çocuk da içebilir.

Sogugu bahane etmeyin olur mu 😂

-4 den bildiriyorum. -8 gibi hissediliyormus

Eklentiler

• 17011689485074423285864559303050.webp
    17011689485074423285864559303050.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 31
Çok geçmiş olsun canım. Hastalık durumunda anlayış gösterirler. Öğretmenine bilgi verin yeterli.
Zencefil çayını öneririm. Bir cezveye 1 su bardağı su koyup içine 1-2 çay kaşığı toz zencefil ve yıkanmış 2-3 dilim limonu kaynatıp, süzüp biraz ılıyınca içine 1 çay kaşığı bal ekleyip için. Çocuk da içebilir.
Sağol canım benim ama hiç ağzına sürmüyor böyle seyleri. Ben kendim yapar içerim ama

@Tenceresiz kaldim anne bugün teyze oldun menü bildirimini es geçiyorum ama yarın mutlaka menü bekliyorum canım
@Melegimkorusun @Lori Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy @prensesss016 pazar pazartesi menuleriniz eksik kızlar
Artemissisipi Artemissisipi G Goklerce D u t D u t Chocolita Chocolita pazar menüleriniz eksik kızlar
@yiitee @Ucmelekannesi pazartesi menülerinizi bekliyorum
Canım izinliydim diye pazartesi başladım meni yazmaya ama şimdi hatırladığım kadarıyla yazarım
Kızlar benim alakasız bir sorum var bir süredir ellerim ağrıyor. Biri daha fazla. Özellikle sabah uyandığımda böyle açıp kapatmak zor oluyor. Neden olur bilen var mı. Topikte başka bir yere yazmıyorum o yüzden buraya sordum valla kusura bakmayın
Carpal tunnel sendromu olabilir canım,geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım

Back
X