• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita Chocolita çok teşekkür ederim canım, sağolasın,eksik olmayasın.😔🙏 ❤️💕
Ben de her zaman yanındayım. İyi ki varsın.❤️
Basın saolsun canım ben de iki sene önce köpeğimi kaybettim . O küçücük bedenleriyle bize verdikleri sevgi inanılmaz . İyi ki seninle yolu karşılaşmış , bu dünyada sevgiyi tatmış karnı doymuş

Günü kapadım Chocolita Chocolita
Sporları akşam yaparım karne kosturmaca bugun böyle geçecek

Eklentiler

• 1000107013.webp
    1000107013.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000107007.webp
    1000107007.webp
    18 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000107006.webp
    1000107006.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 3
Basın saolsun canım ben de iki sene önce köpeğimi kaybettim . O küçücük bedenleriyle bize verdikleri sevgi inanılmaz . İyi ki seninle yolu karşılaşmış , bu dünyada sevgiyi tatmış karnı doymuş
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın 🙏❤️💕 TheDandelion TheDandelion Senin de başın sağolsun 🙏💐💕❤️ Hiç unutulmuyor o güzel canlar.💕
Hep sevgiyle hatırlanıyorlar.❤️❤️🐶🐱
İyi ki hayatımıza girmiş, iyi ki bizi seçmiş Zeytin'im, çok sevecen,sevgi dolu,candandı. Bir taneydi. Annesi 4 tane daha yavru doğurmuştu sonradan, onlara ne güzel abilik etmiş, ilgilenmişti. ❤️🐱

20 Haziran
Sabah börek
Öğlen börek kurabiye😭 gün vardı
Aksam çorba

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-20-22-16-35-465_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2025-06-20-22-16-35-465_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    22 KB · Görüntüleme: 4
İyi geceler hanımlar 🦋

Ben bugün yemeğide sporu da abarttım regl öncesi haftasındayım tatlı krizim tuttu🥺

Sabah

Omlet, 2 biber , 2 küçük kare peynir, 2 kare helva, 2 dilim ekmek bir tane domates 5-6 tane zeytin

Ara öğün
Bozulmak üzere olan küçük bir kavunum vardı onu yedim yanına da şu kareye bitter çikolatalar var ya onu oğlumla yarı yarıya bölüştük.

Akşam
2 tane patlıcanı fırında zeytinyağlı pul biberli tuzlu pişirdim yoğurtlu sarımsaklı sosun içine attım onu yedim Yanına 10 tane sarma yedim bir de 3 tane de Et yedim etler avucumun yarısı kadardı ama

Şu miktarı 1.5 lt
Adım9. 9k

Chocolita Chocolita
Diyet dışında yok ama akşam yemeğinde çok yediğim için bana menü fazla geldi kalori hesapladığımda da almam gereken kaloriyi açtığımı gördüm tartı öncesi çok iyi olmadı açıkçası🥲 ama bir buçuk saat boyunca çok güzel spor yaptım Eğer saat doğru hesapladıysa kalıyorum fena oradan hafifletiyorum en azından 🥲

Eklentiler

• 1000033043.webp
    1000033043.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 2
Selam kızlar ben bugun diyet dışıyım , adimim da az 3 K

Tarti öncesi hiç iyi olmadi

Çok teşekkür ederim canım, sağolasın 🙏❤️💕 TheDandelion TheDandelion Senin de başın sağolsun 🙏💐💕❤️ Hiç unutulmuyor o güzel canlar.💕
Hep sevgiyle hatırlanıyorlar.❤️❤️🐶🐱
İyi ki hayatımıza girmiş, iyi ki bizi seçmiş Zeytin'im, çok sevecen,sevgi dolu,candandı. Bir taneydi. Annesi 4 tane daha yavru doğurmuştu sonradan, onlara ne güzel abilik etmiş, ilgilenmişti. ❤️🐱
Başın sağolsun canım, iyi ki hayatına girmişsiniz, sevgi dolu bir hayatı olmuş.

İyi geceler bugün menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, 5-6 zeytin, peynir, 2 dilim ekmek, bal

Kahve

Akşam; makarna, yoğurt ve karpuz

8.190 adım

Eklentiler

• IMG_7855.webp
    IMG_7855.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 1
Back
X