Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba kızlar dünkü bölümü yazamadım kusura bakmayın😂 bugün Normalde doğum günüm ama kutlama beklemiyorum O yüzden diyet dışı olmam diye düşünüyorum ama birazcık abur cubur yedim bugüncuk ve kendime spor izini de verdim O yüzden hem Dün hem bugünün menüsünü yazacağım
Çarşamba
3 tane kepekli galeta 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tane haşlanmış yumurta bir tane kapya biber salatalık domates bir tane uzun şerit peynir 6-7 tane zeytin

Ara öğünde biraz abur cubur yedim yalnız diyeti bozmadım yani kalori alımına dikkat ettim

Akşam da gittim dondurma yedim bir iki kaşık türlü yapmıştım türlü yedim başka da bir şey yemedim

Bugünün menüsünde yazıyorum değişiklik olursa tekrardan eklerim
2 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğünde birazcık gene diyet dışı yaptım
Şu anda da Dün yaptığım türlüyü ısıtıyorum onu yiyip büyük bir ihtimalle yanına yoğurt kapya biberle günü kapatırım diye düşünüyorum

Su miktarım her iki gün içinde bir buçuk litre
Adımın dün 8k'ydı şu an 2K
Chocolita Chocolita

Bugün biraz menüler karışmış olabilir başım çok dönüyor kusura bakma canım Dün egzersiz yaptım ekran görüntüsünü atacağım ve bugün hiçbir şey yapamayacağım😔
Doğum günün kutlu olsunnn 🎉🎊🎀
Sağlıklı hayırlı mutlu yaşlara canım
Sen genel olarak bu hafta çok güzel kalori yaktın. Bence bunları tolere etmiştir. Ki büyük bir diyet dışı yok gibi

Eklentiler

• 1000130466.webp
    1000130466.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000130401.webp
    1000130401.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000130297.webp
    1000130297.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000130248.webp
    1000130248.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 5
Bu diyet işi tam matematik. Bu hafta 3 günlük diyet dışı 5 000 kalori aldırdı bana toplamda. Bazal metabolizmam hariç.
1 kilo zaten 7000 kalori ediyor. 77.80 ken 79.40 dım 2 gün önce. Bu hafta kilomu en azından sabit bulabilmek için 2 gündür buna uygun kalori açığı çıkarıyorum. Böyle gidersem cumartesi sabit yine 77.80 gelicem. Bir şey değişmemiş gibi görünse de büyük çabayla gelecek. Tek bir şey yersin diyet dışı, bir de 10 şey yersin. Ayarını bilmek lazım. Yoksa böyle terrrtemiz 1 hafta geriye atar insanı

Doğum günün kutlu olsunnn 🎉🎊🎀
Sağlıklı hayırlı mutlu yaşlara canım
Sen genel olarak bu hafta çok güzel kalori yaktın. Bence bunları tolere etmiştir. Ki büyük bir diyet dışı yok gibi

Teşekkür ederim canım çok sağ ol💕
Börek yemeseydim gayet iyiydi de börek yedim Yarın güzel bir egzersiz yapacağım😔🥺

Hayırlı geceler 😊
Menüm
Sabah mantarlı omlet yeşillik zeytin peynir bir dilim ananas

Öğlen 4 kaşık yoğurt 1 kaşık protein tozu 5 çiğ badem

Ara sade türk kahvesi 5cig badem 2 kare Bitter çikolata

Akşam
fileden aldığım dondurulmuş somonu fırında pişirdim ama tadı hoşuma gitmedi eşim yedi
İki dilim tm buğday ekmeği peynir yedim hazirda başka bir şey yoktu

30dk leslie yaptım
Chocolita Chocolita

Merhaba kızlar dünkü bölümü yazamadım kusura bakmayın😂 bugün Normalde doğum günüm ama kutlama beklemiyorum O yüzden diyet dışı olmam diye düşünüyorum ama birazcık abur cubur yedim bugüncuk ve kendime spor izini de verdim O yüzden hem Dün hem bugünün menüsünü yazacağım
Çarşamba
3 tane kepekli galeta 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tane haşlanmış yumurta bir tane kapya biber salatalık domates bir tane uzun şerit peynir 6-7 tane zeytin

Ara öğünde biraz abur cubur yedim yalnız diyeti bozmadım yani kalori alımına dikkat ettim

Akşam da gittim dondurma yedim bir iki kaşık türlü yapmıştım türlü yedim başka da bir şey yemedim

Bugünün menüsünde yazıyorum değişiklik olursa tekrardan eklerim
2 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğünde birazcık gene diyet dışı yaptım
Şu anda da Dün yaptığım türlüyü ısıtıyorum onu yiyip büyük bir ihtimalle yanına yoğurt kapya biberle günü kapatırım diye düşünüyorum

Su miktarım her iki gün içinde bir buçuk litre
Adımın dün 8k'ydı şu an 2K
Chocolita Chocolita

Bugün biraz menüler karışmış olabilir başım çok dönüyor kusura bakma canım Dün egzersiz yaptım ekran görüntüsünü atacağım ve bugün hiçbir şey yapamayacağım😔
Doğumgünün kutlu olsun canım Acquaa Acquaa
:KK19::KK200:Sağlıklı, mutlu nice güzel yaşlar diliyorum sevdiklerinle birlikte.🤗💕💐🌸🍀🧿

3 Temmuz,Perşembe günü,
Kahvaltım aşağıdaki gibiydi:
1000107767.webp

Arada 1 avuç fındık, 1 avuç kuru üzüm,
Akşam yemeğinde et döner, az lavaş, söğüş domates yedim.
Sonra Türk kahvesi+1 küçük damlasakızlı lokum
1000107771.webp

Su:2 lt.
Chocolita Chocolita

İyi geceler çarşamba günü menüm

Kahvaltı; 1 dilim peynir, 5-6 zeytin, domates salatalık, 1 krep, 2 dilim ekmek

Meyve

Akşam; az pilav az sulu köfte

Karpuz
9.864 adım

Perşembe günü menüm

Kahvaltı; 1 omlet, peynir, 5-6 zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek