Tamam, sen planlamayı yapValla iyi olur zamanımızı çok güzeli değerlendirelim ama
Valla iyi olur zamanımızı çok güzeli değerlendirelim amaBebeyim, iki kocalı kocasız olarak buluşalım mı?
Herkes ekmeğinin peşinde ahahahahhaValla iyi olur zamanımızı çok güzeli değerlendirelim ama
O sırada 2 kavanoz ( 1er lt) turşu, 3 kavanoz komşunun verdiği domates sosuyla kışı geçirmeyi planlayan ben.Yarın tarhanamı sereceğim, Cuma bir 20 kg daha kapya alacağım.
Üstüne 20 kg domates sos için, bir de kornişonu alıp işimi kolaylaştıracağım.
Bu hafta günü 48 saat yaşarım sanırım.
Elinden geldiğince birşeyler hazırlarsın sen de canım. Aslında vakit ve emek isteyen birşey ama çok da zevkli. Getirdiği bereket de ayrı güzelO sırada 2 kavanoz ( 1er lt) turşu, 3 kavanoz komşunun verdiği domates sosuyla kışı geçirmeyi planlayan ben.
41 kere maşallah, Allah sağlıkla afiyetle yemeyi nasip etsin inşallah
Eline sağlık canım. Biz de geçen sene yapmıştık tarhana. Arttığı için bu sene de yeriz inşallah. Ben çok seviyorum.Yarın tarhanamı sereceğim, Cuma bir 20 kg daha kapya alacağım.
Üstüne 20 kg domates sos için, bir de kornişonu alıp işimi kolaylaştıracağım.
Bu hafta günü 48 saat yaşarım sanırım.
Domates kuruttum bahçeden mutlaka deneyeceğimSize güzel bir tarif vereyim. Basit ama çok lezzetli. Belki biliyorsunuzdur da.
Kuru domatesin içine sarımsak, zeytinyağı, kekik, az tuz, ceviz ve maydanozla harika bir meze yapılıyor. Yemeğin yanında da yeniyor ama biz kahvaltıda yiyoruz.
Dene canım çok lezzetli oluyor. Şöyle birkaç gün beklesin aroma içine geçsin. Ben de kuru domatesle birşeyler yapıyordum ama bu acayip güzel.Domates kuruttum bahçeden mutlaka deneyeceğim