- Emoji Skoru
- 141.740
- Puanlar
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımAyyy buraları böyle canlı görmeyi özlemişimmmm
Kızzzzzzzzz hepinizi özledim![]()
İnşallah en kısa zamanda gelirler.Biz de bugün son ödemeyi yaptık.Artık geçmiş olsun.Bizim ufak detaylar sayılır.Ama onlar olmayınca olmuyor.Mesela oğlanın odaya kitaplık yaptırdım,kapağını unutmuşlar ben açık istemedim.Şimdi dizsek yine batacak.Bir sürü kutu öyle bekliyor.Balkona dolap yaptırdık.Derindondurcu kısmına ayak istemiştim.Yan tarafı ayaklı olmuş dolap yeri ayaksız yere konuyor.Ben dolap içine istemiştim...Öyle olunca balkon bile yıkanmıyor.Wc dolabını büyük yapmış değişecek...
Önemli eksikler....
Nasılsın canımHoşbuldum canım![]()
Çok kötü yaİnşallah en kısa zamanda gelirler.
Bizim gardrobun bir kapısı yok
Mutfak dolaplarının birinin kapısı yok, birinin kapısı küçük yapılmış, biri de defolu
Yapan usta , binanın alt katında komşumuzdu.Dost kazığı yedik![]()
Sana bunu yapacak birini tanıyorumŞimdi Antep usulü çıtır börek yemek vardı…
Valla sen deyince benim aklıma geldi. Dolabın çıtası değişecekti. Marangoz elimizde yok gelince takarım dediNevoş bizim vestiyerin hâlâ bir parçası eksik desem![]()
Ben kökten vazgeçeyimValla sen deyince benim aklıma geldi. Dolabın çıtası değişecekti. Marangoz elimizde yok gelince takarım dediDiyeli 1 yıl olacak
Uzun yıllar oldu gibi@ASSOSyal
Ne bu acelenBen kökten vazgeçeyim![]()
45 gün oldu ya da daha fazlaNe bu acelenDaha kaç gün olmuş
Bu işin prosedürü bu
Güzel, sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın inşallahÇok kötü yaBir sürü emek,para
Neden düzgün yapmazlar.
Ben düzeltme istiyorum yapıyorlar ama iş uzuyor
Zaten hepsini ben tasarladım![]()
Daha perde bile takamadıkBir 3 ayı devirsin hele![]()
Çok teşekkür ederim canımGüzel, sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın inşallah![]()
Ben ilk defa duydumOnu bile aldılar kuşum![]()