gelisme yok kandirmaca var canim ,
sozde bu hafta eletrik verilcek ama artik inanmiyorum .
net ve durust olarak 2 ay sonra hatta 5 ay sonra bile deseler kizmiycam duzenimi kurcam ,
1 hafta sonra ,3gun sonra diye diye 2 ay gecti elde.var 0.
ev ustune ev de zor , hava sogudu cocuklarin duzeni yok ,bin bir zorlukla temizledigim ev daha oturmadan yagmurla camurla kirlendi ...
bir dokun bin ah isit benden
Müteahhit mi oyalıyor canım?Eğer öyleyse çoğu sahtekar onların.Söz verdiklerine bile vermedim derler.Yine temizlenir üzülme.Evde olsaydın da kirlenecekti öyle düşün.
Müteahhit mi oyalıyor canım?Eğer öyleyse çoğu sahtekar onların.Söz verdiklerine bile vermedim derler.Yine temizlenir üzülme.Evde olsaydın da kirlenecekti öyle düşün.
haklisin aslinda
evet muteahitin kandirmacalari hep , insanin yuzu tutmaz ,biraz utanir bu kadar yalan soylemeye , sasip kaliyor insan ve her seferinde oyle umdugunuz icin inaniyoruz isin ilginc tarafi.
artik hayirlisi diyorum canim , Allah hidayet etsin boylelerini
haklisin aslinda
evet muteahitin kandirmacalari hep , insanin yuzu tutmaz ,biraz utanir bu kadar yalan soylemeye , sasip kaliyor insan ve her seferinde oyle umdugunuz icin inaniyoruz isin ilginc tarafi.
artik hayirlisi diyorum canim , Allah hidayet etsin boylelerini
Ablam da çok çekti müteahhitten.Eve gireli iki üç sene olacak halen de çekiyor.İskan almadı daha.Su parası ortak halen.Asansörü su basıyor.Suyun nerden geldiği belli değil.Kaloriferi ben ödeyeceğim dedi sonra ben öyle demedim dedi.Girişe petek koymadı buz gibi giriş.Şimdi parayla yaptırıyor ablam.Beterin de beteri var işte.Fazla takarsan sağlık elden gidiyor.Hayırlısı de bekle canım.Hepsi böyle.Allah çıkarsın hak yiyenden.
Ablam da çok çekti müteahhitten.Eve gireli iki üç sene olacak halen de çekiyor.İskan almadı daha.Su parası ortak halen.Asansörü su basıyor.Suyun nerden geldiği belli değil.Kaloriferi ben ödeyeceğim dedi sonra ben öyle demedim dedi.Girişe petek koymadı buz gibi giriş.Şimdi parayla yaptırıyor ablam.Beterin de beteri var işte.Fazla takarsan sağlık elden gidiyor.Hayırlısı de bekle canım.Hepsi böyle.Allah çıkarsın hak yiyenden.
offfff , evime bi gecsem de borek eksik kalsa artik
muhtemel olarak yetisemiyor gibi gorunuyorum. sen niye taktin benim boreklere bu kadar ? cok merak ediyorsan "nuryolunun mutfagi" na bak orda borek var ,cama ekmek banarsin
kanimin kaynadigi arkadaslara takilmasini seviyorum kendini benden sogut rahar birakiyim
esimin halini düsün birde adam diyor senden varmidir acaba bitane daha
bu ev sorunu ney tam anlamadim yeni evemi tasindin yeni evmi aldiniz nur ?
kanimin kaynadigi arkadaslara takilmasini seviyorum kendini benden sogut rahar birakiyim
esimin halini düsün birde adam diyor senden varmidir acaba bitane daha
bu ev sorunu ney tam anlamadim yeni evemi tasindin yeni evmi aldiniz nur ?