En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Müteahhit mi oyalıyor canım?Eğer öyleyse çoğu sahtekar onların.Söz verdiklerine bile vermedim derler.Yine temizlenir üzülme.Evde olsaydın da kirlenecekti öyle düşün.

ben bılmem nuryolu ya kellen gider yada cariyem olursun

aynen oyleyım kıskanma pampısım

tum kk nın tiiiiiii sifatina

benden cariye de olmaz ki ,nasil yapsak ...
ben asci olsam ,nefis yemekler yapsam ,yemeklerine mushil ay pardon baharatlar katsam falan bence olar

Müteahhit mi oyalıyor canım?Eğer öyleyse çoğu sahtekar onların.Söz verdiklerine bile vermedim derler.Yine temizlenir üzülme.Evde olsaydın da kirlenecekti öyle düşün.

haklisin aslinda
evet muteahitin kandirmacalari hep , insanin yuzu tutmaz ,biraz utanir bu kadar yalan soylemeye , sasip kaliyor insan ve her seferinde oyle umdugunuz icin inaniyoruz isin ilginc tarafi.
artik hayirlisi diyorum canim , Allah hidayet etsin boylelerini

Ablam da çok çekti müteahhitten.Eve gireli iki üç sene olacak halen de çekiyor.İskan almadı daha.Su parası ortak halen.Asansörü su basıyor.Suyun nerden geldiği belli değil.Kaloriferi ben ödeyeceğim dedi sonra ben öyle demedim dedi.Girişe petek koymadı buz gibi giriş.Şimdi parayla yaptırıyor ablam.Beterin de beteri var işte.Fazla takarsan sağlık elden gidiyor.Hayırlısı de bekle canım.Hepsi böyle.Allah çıkarsın hak yiyenden.

demek bunlarin hepsi duzenbaz :/ insanin sevincini kursaginda birakiyor boyleleri
Allah yardimcilari olsun ablanlarin da insh .
amin , tesekkurler adracigim

demek bunlarin hepsi duzenbaz :/ insanin sevincini kursaginda birakiyor boyleleri
Allah yardimcilari olsun ablanlarin da insh .
amin , tesekkurler adracigim
Evet düzenbaz.En kötüsü de o işte.Ne hayallerin oluyor ama ulaşamıyorsun.Sabretmekten başka çare olmuyor maalesef.Rica ederim canım.

Nur'cuğum sen kategorini belirle duruma göre bakarız.Ben çıkıyorum.İyi geceler canım.

offfff , evime bi gecsem de borek eksik kalsa artik
muhtemel olarak yetisemiyor gibi gorunuyorum. sen niye taktin benim boreklere bu kadar ? cok merak ediyorsan "nuryolunun mutfagi" na bak orda borek var ,cama ekmek banarsin
kanimin kaynadigi arkadaslara takilmasini seviyorum kendini benden sogut rahar birakiyim
esimin halini düsün birde adam diyor senden varmidir acaba bitane daha
bu ev sorunu ney tam anlamadim yeni evemi tasindin yeni evmi aldiniz nur ?

kanimin kaynadigi arkadaslara takilmasini seviyorum kendini benden sogut rahar birakiyim
esimin halini düsün birde adam diyor senden varmidir acaba bitane daha
bu ev sorunu ney tam anlamadim yeni evemi tasindin yeni evmi aldiniz nur ?

takil bana hayatini yasa canim senden bi tane daha yok (elhamdllah :KK53)
teskkur ederim canim ,bende sana isindim artik sogumam

2 ay evvel ev aldik ,tasinabilirsiniz dediler tasindik.elktrk su yoktu. 2 gune gelecekti 2 ay oldu gelmedi. kvlerde kaliyoruz , iste durum boyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…