Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen bir dünya arklı tariflerin oması güzel o yüzden katılmadığım zamanlar bile takipte olup tarifleri evde yapmak güzel oluyor hele biz ev hanımları için
aynen bir dünya arklı tariflerin oması güzel o yüzden katılmadığım zamanlar bile takipte olup tarifleri evde yapmak güzel oluyor hele biz ev hanımları için
Çok pardon Matmazel'cimBen seninle konuştuğumuzu unuttumSohbeti hatırlıyorum ama kim olduğu aklımdan çıkmışTamam benimde aklımda o var ama birileri istesin diye bekliyorum
Bakliyat yemekleri diyelim umarım istek olur
Çok pardon Matmazel'cimBen seninle konuştuğumuzu unuttumSohbeti hatırlıyorum ama kim olduğu aklımdan çıkmışTamam benimde aklımda o var ama birileri istesin diye bekliyorum
Bakliyat yemekleri diyelim umarım istek olur
evet aynen canim,
bizim diziler gibi liseye giden kizlara 40 lik kiyafet,makyaj ve hinlik oynatilmiyor
komedisi yani sira masum ve cok tadinda diziler,
12 sezon surmuyor mesela
ama bazi dizilerimiz lokum tadinda hakkimizi yemeyek
evet aynen canim,
bizim diziler gibi liseye giden kizlara 40 lik kiyafet,makyaj ve hinlik oynatilmiyor
komedisi yani sira masum ve cok tadinda diziler,
12 sezon surmuyor mesela
ama bazi dizilerimiz lokum tadinda hakkimizi yemeyek