En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Hahahha tabi kizam geleneksel birseyi şipşak yaptim koydum tum borekleri alt ederdim sen olmayaydin:63:
Adra senin madalyan varya bidene cekilsene sen yarismadan bidenede benm madalyam olsun :cry: hastayim bak ben yazik bana :KK1:
Patatesli takipte seni benden önce.:KK53:Ayağını kaydır onun sonra senle pazarlığa otururuz.:KK53: Hem bu madalya toz oluyor durduğu yerde.:KK53:Tozunu almaktan yoruldum boşver madalyayı.:KK70:

Patatesli takipte seni benden önce.:KK53:Ayağını kaydır onun sonra senle pazarlığa otururuz.:KK53: Hem bu madalya toz oluyor durduğu yerde.:KK53:Tozunu almaktan yoruldum boşver madalyayı.:KK70:

Evet onu yarin cikista hallidecem :KK67:
Yok ben toz kondurtadan her dk temizlerim:cool:
O degilde bu kategoride harbiden birinci yada ikincilikle tamamlarsam korkun bendn:KK31:

sen daha guzellerine layiksin quzelim :KK19: (corclu smiley ) :KK70:
pinkten korkum yok bilirsin ama yine de gormese daha iyi sanki :KK30: :-) :-)
Sağol canım sende çok tatlısın,espirili ve eğlencelisin:KK200:Yüzümü güldürüyorsun:KK60:Pinko karşılıklı yazdıklarımızı görmesin tabi:KK70::KK70:
Ne yaptınız ev işini:KK19:

Ya inanma Rabia'ya :KK45:Kaç yıllık evli(kaç yaşına gelmiş:KK70:)neler neler yapıyor:kk77::21:

Simdi burada beni mi ovdun
kk
:oops::oops:

Evet onu yarin cikista hallidecem :KK67:
Yok ben toz kondurtadan her dk temizlerim:cool:
O degilde bu kategoride harbiden birinci yada ikincilikle tamamlarsam korkun bendn:KK31:
Artık her yarışmaya katılırsın dimi.:KK48: Ben de son dakika katılıp sana rakip olacağım.:-)

Back
X