En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Ben de çok boş durmuyorum canım
Yine akıllı durmadım oğlumun sınıf annesi oldumEşim bir durmuyorsun diye kızıyorNe yapayım vakit geçiyor
Eşin haklı bir yerde, azıcık durBenim kızımın öğretmeni de bıkmadı her sene başında annen sınıf annesi olur mu diye soruyormuşBende ki cevap hep aynı, hiç uğraşamam

Eşin haklı bir yerde, azıcık durBenim kızımın öğretmeni de bıkmadı her sene başında annen sınıf annesi olur mu diye soruyormuşBende ki cevap hep aynı, hiç uğraşamam
Kızların toplantısı henüz yapılmadı bakalım onlarda ne olacakBen uğraşmayı seviyorumSorumluluk almayı seviyorum

Can sıkıntısı Vuslat'ımUğraşacak birşeyler arıyorum
Haklısın canım insan değişiklik istiyor, manatonluk sıkıyor Sen dışa dönüksün kolay uyum sağlıyorsun hemen, benim kızım da senin gibiBen de içe kapanığım yabancı, kalabalık ortamlardan uzak duruyorum

Evet canım ben hemen adapte oluyorumAma öyle olunca hep depresif olursunBiraz açılmak,ortama girmek lazım

Evet canım ben hemen adapte oluyorumAma öyle olunca hep depresif olursunBiraz açılmak,ortama girmek lazım
Öyleyim Nevoşum zaten, burası, sizler de olmasanız depresyonun dibine vurmak üzere olucam Belki yetişme tarzı Nevoşum, çekingen ve korkak büyüdüm: ( Kendimi bildim bileli kalabalık yabancı ortamlardan kaçarım

Burası hepimize iyi geliyorTabi canım yetişme tarzı,birazda karakter meselesiBen ikizler burcuyum çenemde düşüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…