pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #661 Surrender .!.: kızlar bişi sorcam. şu kurban etini buzluktan cıkardıktan sonra haşlasak tekrra buzluga atabılıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Haşladıktan, kavurduktan sonra buzluğa koyabilirsin. Piştikten sonra sorun olmuyor. Dolaptan çıkarıp eritip, çiğ şekilde tekrar dondurunca bozuluyor.
Surrender .!.: kızlar bişi sorcam. şu kurban etini buzluktan cıkardıktan sonra haşlasak tekrra buzluga atabılıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Haşladıktan, kavurduktan sonra buzluğa koyabilirsin. Piştikten sonra sorun olmuyor. Dolaptan çıkarıp eritip, çiğ şekilde tekrar dondurunca bozuluyor.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #662 pinkstrap .!.: Seni değil tabiki de Genişletmek için tıkla... Beni atamazsın zaten
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #663 Nevreste .!.: Beni atamazsın zaten Genişletmek için tıkla... Seni balkoldan atabilirim her an
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #664 pinkstrap .!.: Seni balkoldan atabilirim her an Genişletmek için tıkla... Niye ne yaptım yine
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.120 598 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #665 Hayırlı geceler ben yatıyorum haber vereyim dedim
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #666 Nevreste .!.: Niye ne yaptım yine Genişletmek için tıkla... Hep harbiyi tutuyorsun artık Dombik .!.: Hayırlı geceler ben yatıyorum haber vereyim dedim Genişletmek için tıkla... Erken değil mi daha
Nevreste .!.: Niye ne yaptım yine Genişletmek için tıkla... Hep harbiyi tutuyorsun artık Dombik .!.: Hayırlı geceler ben yatıyorum haber vereyim dedim Genişletmek için tıkla... Erken değil mi daha
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #667 Dombik .!.: Hayırlı geceler ben yatıyorum haber vereyim dedim Genişletmek için tıkla... Hayırlı geceler Dombik'im İstersen ninni söyleyelim Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana
Dombik .!.: Hayırlı geceler ben yatıyorum haber vereyim dedim Genişletmek için tıkla... Hayırlı geceler Dombik'im İstersen ninni söyleyelim Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #668 pinkstrap .!.: Hep harbiyi tutuyorsun artık Erken değil mi daha Genişletmek için tıkla... Harbim 1-0 öndeSende çalışmalara başla eşitlensin durum
pinkstrap .!.: Hep harbiyi tutuyorsun artık Erken değil mi daha Genişletmek için tıkla... Harbim 1-0 öndeSende çalışmalara başla eşitlensin durum
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #669 Nevreste .!.: Harbim 1-0 öndeSende çalışmalara başla eşitlensin durum Genişletmek için tıkla... Ooo.. Kazaya kurban gitmezsek daha 1 senem var
Nevreste .!.: Harbim 1-0 öndeSende çalışmalara başla eşitlensin durum Genişletmek için tıkla... Ooo.. Kazaya kurban gitmezsek daha 1 senem var
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.120 598 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #670 pinkstrap .!.: Hep harbiyi tutuyorsun artık Erken değil mi daha Genişletmek için tıkla... Yorgunum dostum çok. Nevreste .!.: Hayırlı geceler Dombik'im İstersen ninni söyleyelim Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana Genişletmek için tıkla... Ahhh nevrestem arada da tıpışlarsın değilmi
pinkstrap .!.: Hep harbiyi tutuyorsun artık Erken değil mi daha Genişletmek için tıkla... Yorgunum dostum çok. Nevreste .!.: Hayırlı geceler Dombik'im İstersen ninni söyleyelim Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana Genişletmek için tıkla... Ahhh nevrestem arada da tıpışlarsın değilmi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #671 pinkstrap .!.: Ooo.. Kazaya kurban gitmezsek daha 1 senem var Genişletmek için tıkla... O zaman sen 1-0 olursun Nasıl oldun
pinkstrap .!.: Ooo.. Kazaya kurban gitmezsek daha 1 senem var Genişletmek için tıkla... O zaman sen 1-0 olursun Nasıl oldun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #672 Dombik .!.: Yorgunum dostum çok. Ahhh nevrestem arada da tıpışlarsın değilmi Genişletmek için tıkla... Tıpışlamaz olur muyum
Dombik .!.: Yorgunum dostum çok. Ahhh nevrestem arada da tıpışlarsın değilmi Genişletmek için tıkla... Tıpışlamaz olur muyum
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #673 Dombik .!.: Yorgunum dostum çok. Ahhh nevrestem arada da tıpışlarsın değilmi Genişletmek için tıkla... Uyu dinlen o zaman tatlım, Allah rahatlık versin Nevreste .!.: O zaman sen 1-0 olursun Nasıl oldun Genişletmek için tıkla... İyiyim çok şükür, Bi öksürük var. Kolay kolay bırakmayacak beni sanırım Sen nasılsın?
Dombik .!.: Yorgunum dostum çok. Ahhh nevrestem arada da tıpışlarsın değilmi Genişletmek için tıkla... Uyu dinlen o zaman tatlım, Allah rahatlık versin Nevreste .!.: O zaman sen 1-0 olursun Nasıl oldun Genişletmek için tıkla... İyiyim çok şükür, Bi öksürük var. Kolay kolay bırakmayacak beni sanırım Sen nasılsın?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #674 pinkstrap .!.: Uyu dinlen o zaman tatlım, Allah rahatlık versin İyiyim çok şükür, Bi öksürük var. Kolay kolay bırakmayacak beni sanırım Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Öksürük kolay geçmiyor İyiyim canım çok şükür
pinkstrap .!.: Uyu dinlen o zaman tatlım, Allah rahatlık versin İyiyim çok şükür, Bi öksürük var. Kolay kolay bırakmayacak beni sanırım Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Öksürük kolay geçmiyor İyiyim canım çok şükür
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #675 Nevreste .!.: Öksürük kolay geçmiyor İyiyim canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Evet Boğaz'ımda başladı ciğere doğru iniyor sanki Neyse buna da şükür. EnHarbiKiz ne karıştırıyor yine
Nevreste .!.: Öksürük kolay geçmiyor İyiyim canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Evet Boğaz'ımda başladı ciğere doğru iniyor sanki Neyse buna da şükür. EnHarbiKiz ne karıştırıyor yine
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #676 pinkstrap .!.: Evet Boğaz'ımda başladı ciğere doğru iniyor sanki Neyse buna da şükür. EnHarbiKiz ne karıştırıyor yine Genişletmek için tıkla... İlaçlar işe yaramadı mı Bizi buraya çağırdı kendisi kayboldu
pinkstrap .!.: Evet Boğaz'ımda başladı ciğere doğru iniyor sanki Neyse buna da şükür. EnHarbiKiz ne karıştırıyor yine Genişletmek için tıkla... İlaçlar işe yaramadı mı Bizi buraya çağırdı kendisi kayboldu
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #677 Nevreste .!.: Sen yap istediğin kadar pinkstrap yapmasın Nasılsınız Genişletmek için tıkla... Bencede nevosum o kim ki trip yapabilme hakkina sahip olsun Iyiyizzz teyzesiii Sen nasilsinn Nevreste .!.: Harbim 1-0 öndeSende çalışmalara başla eşitlensin durum Genişletmek için tıkla... hahayyttt cocukta yaparım.kariyerdeee pinkstrap .!.: Evet Boğaz'ımda başladı ciğere doğru iniyor sanki Neyse buna da şükür. EnHarbiKiz ne karıştırıyor yine Genişletmek için tıkla... Adana çekil aradan
Nevreste .!.: Sen yap istediğin kadar pinkstrap yapmasın Nasılsınız Genişletmek için tıkla... Bencede nevosum o kim ki trip yapabilme hakkina sahip olsun Iyiyizzz teyzesiii Sen nasilsinn Nevreste .!.: Harbim 1-0 öndeSende çalışmalara başla eşitlensin durum Genişletmek için tıkla... hahayyttt cocukta yaparım.kariyerdeee pinkstrap .!.: Evet Boğaz'ımda başladı ciğere doğru iniyor sanki Neyse buna da şükür. EnHarbiKiz ne karıştırıyor yine Genişletmek için tıkla... Adana çekil aradan
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #678 Nevreste .!.: İlaçlar işe yaramadı mı Bizi buraya çağırdı kendisi kayboldu Genişletmek için tıkla... Yok ya banamısın demiyor bırakcam yakındır EnHarbiKiz .!.: Bencede nevosum o kim ki trip yapabilme hakkina sahip olsun Iyiyizzz teyzesiii Sen nasilsinn hahayyttt cocukta yaparım.kariyerdeee Adana çekil aradan Genişletmek için tıkla... O çocuğu alcam
Nevreste .!.: İlaçlar işe yaramadı mı Bizi buraya çağırdı kendisi kayboldu Genişletmek için tıkla... Yok ya banamısın demiyor bırakcam yakındır EnHarbiKiz .!.: Bencede nevosum o kim ki trip yapabilme hakkina sahip olsun Iyiyizzz teyzesiii Sen nasilsinn hahayyttt cocukta yaparım.kariyerdeee Adana çekil aradan Genişletmek için tıkla... O çocuğu alcam
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #679 EnHarbiKiz .!.: Bencede nevosum o kim ki trip yapabilme hakkina sahip olsun Iyiyizzz teyzesiii Sen nasilsinn hahayyttt cocukta yaparım.kariyerdeee Adana çekil aradan Genişletmek için tıkla... Oyyy teyzesi yesin onuİyiyim datlum çok şükür Maşaallah Adana araya girmezse olmuyor
EnHarbiKiz .!.: Bencede nevosum o kim ki trip yapabilme hakkina sahip olsun Iyiyizzz teyzesiii Sen nasilsinn hahayyttt cocukta yaparım.kariyerdeee Adana çekil aradan Genişletmek için tıkla... Oyyy teyzesi yesin onuİyiyim datlum çok şükür Maşaallah Adana araya girmezse olmuyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #680 pinkstrap .!.: Yok ya banamısın demiyor bırakcam yakındır O çocuğu alcam Genişletmek için tıkla... Yok yok bırakma elbet işe yarar
pinkstrap .!.: Yok ya banamısın demiyor bırakcam yakındır O çocuğu alcam Genişletmek için tıkla... Yok yok bırakma elbet işe yarar