En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim nevosum:KK60:Ohhh ne güzel etmissin:KK60: oğlan alıştı mı okula nasıl gidiyor?
Sağol canım:KK60:
Okula alıştı çok seviyor ama Cuma günü toplantı vardı çocuklar sınıf dışında oynadılar çok terlemişti,haliyle üzerinde kurudu ve hasta oldu:KK12:Öksürüyor:KK47:Öksürük hafiflemezse yarın gidemez:KK51:

Okula alıştı çok seviyor ama Cuma günü toplantı vardı çocuklar sınıf dışında oynadılar çok terlemişti,haliyle üzerinde kurudu ve hasta oldu:KK12:Öksürüyor:KK47:Öksürük hafiflemezse yarın gidemez:KK51:
Aa çok geçmiş olsun tatlım yaa. Sen onu bitkisel yollarla 2 günde iyilestirirsin:KK60:

Geçmiş olsun Nevoşum, okul başlamasıyla mikroplar geliyor hemen:KK43: Zencefil Nevoşum şifa:KK19:

İşlerim bitti çok şükür Nevoş, Bi halılar kaldı o da ne Zaman gelirse artık.
Öksürük tam gaz devam. Geniz akıntım durmak üzere sanki.
Sen nasılsın?:KK60:
Ellerine sağlık,güle güle kirletin:KK60:
Öksürük kolay kolay geçmiyor:cry:
Ben iyiyim çok şükür:KK19:Oğlum öksürüyor onunla uğraşıyorum:KK51:

Pinkom:KK60: Kızımda biraz fazla sinirlilik hali vardı, dr. sakinleştirici bir ilaç verdi, şimdi daha iyi:nazar: Sen nasıl oldun canım:KK200:
İnşallah faydasını görür Canım, Daha iyiyim çok şükür, dinlenirim artık.

Ellerine sağlık,güle güle kirletin:KK60:
Öksürük kolay kolay geçmiyor:cry:
Ben iyiyim çok şükür:KK19:Oğlum öksürüyor onunla uğraşıyorum:KK51:
Çok geçmiş olsun Nevoş beni görüyon işte, Allah beterinden saklasında öksürük bela bela:KK51:

İnşallah faydasını görür Canım, Daha iyiyim çok şükür, dinlenirim artık.

Çok geçmiş olsun Nevoş beni görüyon işte, Allah beterinden saklasında öksürük bela bela:KK51:

İnşaAllah canım, dinlen tabi canım istirahat etmeden çabuk atlatılmıyor:KK60:

Back
X