En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Valla bir 7 8 versem mükemmel de 5 e de raziyim :KK48: bir 10 kilo verdim ama harbi onuda hesaba katalım diyet tatlı ve yemekleri yarışması olursa süper olur bence aslında :KK45:
Vay 10 kilo iyi vermişsin. 10u veren 5i de verir bence :KK60: güzel fikirmis aslında,yarışma sonu bunu teklif et bence Nevreste Nevreste ye

Vay 10 kilo iyi vermişsin. 10u veren 5i de verir bence :KK60: güzel fikirmis aslında,yarışma sonu bunu teklif et bence Nevreste Nevreste ye
Evet bencede çok mantıklı sağlıklı yaşam için hem:KK50: ya harbi bayagi 2 yukarı 2 aşağı aynı yerdeyim aylardır veremiyorum daha biraz daha sabretmek lazım ya ama su aralar hiç içimden gelmiyor:eek: bu arada hayırlı olsun bebisin:nazar::nazar::KK200:

Evet bencede çok mantıklı sağlıklı yaşam için hem:KK50: ya harbi bayagi 2 yukarı 2 aşağı aynı yerdeyim aylardır veremiyorum daha biraz daha sabretmek lazım ya ama su aralar hiç içimden gelmiyor:eek: bu arada hayırlı olsun bebisin:nazar::nazar::KK200:
Biraz verince kilolar takılıyor vermek zor oluyor:KK51:

Ya arada bi duraklama dönemi oluyor ya belki o.döneme girmişsindir. Mevsim geçişlerinde de olur böyle,vücut dengeleri değişiyor sonuçta. Teşekkür ederim canımmm:KK74:

Ya arada bi duraklama dönemi oluyor ya belki o.döneme girmişsindir. Mevsim geçişlerinde de olur böyle,vücut dengeleri değişiyor sonuçta. Teşekkür ederim canımmm:KK74:
artık evinin kadını çocuklarının anası olacaksın harbi:KK19: sana bundan sonra gazoz içmeyi içermeli yasakliyorum:eek::KK53:

kızlar böreğimi yaptım:KK9:sonunda ama yarın konuyu açıcam çok zorlandım bi tane fotoğrafçı bulmam lazım hem yapıp hem foto çekmek çok zor :D

Pinko,Harbi tüm börekleri sana bıraktı biliyor musun:KK45:Ama neden :KK30:
Kesin kilo alayım diyedir:KK53:

geçen hamile değilim diyordun hamilelik takvimi eklemişsin kafam karıştı kim hamile kim değil:confused:
tebrik ederim harbi daha yolun başındasın allah saglıkla kucağına almak nasip etsin
Hamileydi de bi süre beklemek istedi ilan etmek için :KK66:

Nevosumm:oops:

artık evinin kadını çocuklarının anası olacaksın harbi:KK19: sana bundan sonra gazoz içmeyi içermeli yasakliyorum:eek::KK53:
aynen yaaa yiter gari azcik totom yer görsün:KK53:
geçen hamile değilim diyordun hamilelik takvimi eklemişsin kafam karıştı kim hamile kim değil:confused:
tebrik ederim harbi daha yolun başındasın allah saglıkla kucağına almak nasip etsin
:KK53: ya bazı belirsizlikler vardı,düşük riskim vardı. O yüzden hemen ilan etmek istemedim. Kalp atışlarını görünce dayanamadim ekledim takvimi:KK68: çok teşekkür ederim:KK60:

Back
X