En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Nevosumm:oops:

aynen yaaa yiter gari azcik totom yer görsün:KK53:

:KK53: ya bazı belirsizlikler vardı,düşük riskim vardı. O yüzden hemen ilan etmek istemedim. Kalp atışlarını görünce dayanamadim ekledim takvimi:KK68: çok teşekkür ederim:KK60:
olacağı varsa o oluyor ben hiç dikkat etmedim hamileliğimde yukarıya uzanma aman düşük yaparsın derlerdi ağır da taşıdım her şeyi yaptım sen yinede dikkat et kalp atışlarını bende ilk duyduğumda aman allahım nasıl hızlı hızlı çarpıyor çocuk yaşamak için çırpınıyor demiştim :KK36:yavruşum 7 yaşında oldu bile

Biraz verince kilolar takılıyor vermek zor oluyor:KK51:
Evet aynen öyle birde artık insan bir yerden sonra eski Azmin kaybediyor ya :KK51:
kızlar böreğimi yaptım:KK9:sonunda ama yarın konuyu açıcam çok zorlandım bi tane fotoğrafçı bulmam lazım hem yapıp hem foto çekmek çok zor :KK70:
Becerikli hatun ya erkenden yapmış vay be:eek: eline sağlık ama yüklemeye geç kalma bakmissin biri eklemiş olmasın ya:KK53:

olacağı varsa o oluyor ben hiç dikkat etmedim hamileliğimde yukarıya uzanma aman düşük yaparsın derlerdi ağır da taşıdım her şeyi yaptım sen yinede dikkat et kalp atışlarını bende ilk duyduğumda aman allahım nasıl hızlı hızlı çarpıyor çocuk yaşamak için çırpınıyor demiştim :KK36:yavruşum 7 yaşında oldu bile
Benm bir tane de düşüğüm var o yüzden baya tedirgindim de şükürler olsun şimdi iyiyim:anneadayı: oyy maşallah maşallah Allah bağışlasin,uzuuuuunn sağlıklı ömür versin Allahimm:KK68:

geçen kek yarışmasında telden yazmıştım keki yapmak 5 dk mı buraya yükleyip yazmak yarım saatimi almıştı :D netimiz yoktu daha dün bağlandı

Benm bir tane de düşüğüm var o yüzden baya tedirgindim de şükürler olsun şimdi iyiyim:anneadayı: oyy maşallah maşallah Allah bağışlasin,uzuuuuunn sağlıklı ömür versin Allahimm:KK68:
hmm doğal bir sirkülasyon varmış sağlıklı olmayacak bebekler düşermiş böylle düşün rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat versin hepimize

MASALLAH ne hamarat hatunlar var 4 katilim olmus bile :kk77:

pink ve nuryolu bide nevos siz anca yatin :KK12::KK12::KK70:

Back
X