En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Hadi ya 9 ay miiii:eek:

Yok ya,hiç asermiyorum. Azıcık istahim vardi o da kaçtı canm hiç bişey istemiyo:KK51:
Paçayı anladim da horoz eti ne kiz:KK70:

ben kucukken komsu gondermisti bi tabak horoz eti, 9 ay boyunca o tadi aserip durdum garip bi sekilde :KK53: :D
sabah namazinda horoz otunce dislerim gicirdiyordu o derece :D :D :D

Ay mash :KK200:
bebisin yeri genisledikce kasik agrisi oluyor canim, benim de olurdu 9 ay devam etti :)
ayaklarini yuksege kaldirip uzaninca rahatlama oluyor ama :KK19:

bebisin siparisleri basladi mi :KK19:
hamileligin en guzel taraflarindan biri de asermek :KK200:
ben 9 ay boyunca paça çorbasi ve horoz eti asermistim :KK53: :KK70:
Evet Nur paçayı anladım da horoz eti ne.:KK70:

Hadi ya 9 ay miiii:eek:

Yok ya,hiç asermiyorum. Azıcık istahim vardi o da kaçtı canm hiç bişey istemiyo:KK51:
Paçayı anladim da horoz eti ne kiz:KK70:
Harbi naber canım.:KK60:Hamilelik zorluyor seni galiba.:KK46:

ben kucukken komsu gondermisti bi tabak horoz eti, 9 ay boyunca o tadi aserip durdum garip bi sekilde :KK53: :KK70:
sabah namazinda horoz otunce dislerim gicirdiyordu o derece :KK70: :KK70: :KK70:
İlahi Nur.:KK70::KK70:Horozu tutup tencereye atsaydın ya.:KK70:

ben kucukken komsu gondermisti bi tabak horoz eti, 9 ay boyunca o tadi aserip durdum garip bi sekilde :KK53: :KK70:
sabah namazinda horoz otunce dislerim gicirdiyordu o derece :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahhaha :D tatlim sende tuhafsin biliyon dimi :D:D horoz sesi duyunca dişleri gicirdiyomus bide ahhahahahahah :D

Evet Nur paçayı anladım da horoz eti ne.:KK70:

Harbi naber canım.:KK60:Hamilelik zorluyor seni galiba.:KK46:
Iyiolmaya çalışıyorum adracim sen nasilsin?:KK60: ay evet her yerim agriyoo:cry:

Ahahhaha :KK70: tatlim sende tuhafsin biliyon dimi :KK70::KK70: horoz sesi duyunca dişleri gicirdiyomus bide ahhahahahahah :KK70:

Iyiolmaya çalışıyorum adracim sen nasilsin?:KK60: ay evet her yerim agriyoo:cry:
Ben de iyiyim çok şükür canım.:KK36:Dinlenme biraz kocan çalışsın iyi olana kadar.:cry:

Back
X