- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
Selam Hanımlar
Bu saate kadar koşturuyorum ancak fırsatım oldu
Yeni börek tariflerini bekliyoruz![]()
Merhaba nevoş
bende kalbim niye boyle hizli atiyor diyordum, meger sen geldigin icinmis
pink yok dimi buralarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Hanımlar
Bu saate kadar koşturuyorum ancak fırsatım oldu
Yeni börek tariflerini bekliyoruz![]()
Oda benden olsunnn..su an o kadar ihtiyacim var kitesekkur ederim. borekte va mi
![]()
ohh missss istanbulda yaşasaydın beybi kesin tanışırdım seninleeee.. bil istedimsütlü mis gibi nescafe kokusu gel kakom gel![]()
ev taşıdıktan sonra mobilyalarımı beyaza boyamaya başlamıştım nerden başladım bilmiyorumbugün bitti sonunda
artık saçımı bile boyamak gelmiyor içimden boya kelimesinden nefret ettim
![]()
CanımMerhaba nevoşhosgeldinn ,
bende kalbim niye boyle hizli atiyor diyordum, meger sen geldigin icinmis![]()
pink yok dimi buralarda![]()
teşekkür ederim hayatımm.. geçen pazar kahvaltıya misafirim vardı yaptım soğusun diye balkona koymuştumEllerine sağlık Kakao'cum çok nefis olmuş![]()
Matmazel'cim zor olmuşturbu yaz bizde tadilat yaptık eve,eşyalar değişti o kadar çok iş oldu ki o ustaları beklemek bir günde biter dedikleri şeyler 3 güne kaldı ne rezillik oldu evet sonunda bitti ama aynen bende badana boya eşya usta lafından nefret ediyorum
şimdide binanın dış yalıtımı yapılıyor sıva döküntüleri iskele ustaların birbirlerine bağırarak konuşmaları matkap sesleri.
terk edicem ama kışa denk geldi nereye gideyim yaz olsa parka kaçıcam valla![]()
ayyy bitmeyen çileee o tadilat ömrünü alıyor insanınn..bu yaz bizde tadilat yaptık eve,eşyalar değişti o kadar çok iş oldu ki o ustaları beklemek bir günde biter dedikleri şeyler 3 güne kaldı ne rezillik oldu evet sonunda bitti ama aynen bende badana boya eşya usta lafından nefret ediyorum
şimdide binanın dış yalıtımı yapılıyor sıva döküntüleri iskele ustaların birbirlerine bağırarak konuşmaları matkap sesleri.
terk edicem ama kışa denk geldi nereye gideyim yaz olsa parka kaçıcam valla![]()
Maşallah misafirin eksik olmuyorteşekkür ederim hayatımm.. geçen pazar kahvaltıya misafirim vardı yaptım soğusun diye balkona koymuştum
Oda benden olsunnn..
Eki Görüntüle 1649934
çok teşekkür ederim sen yerleşebildin mi hala kv de misinhayirli olsun o zaman
gule gule otur canim
sağol canımm çalıştığımız için bi cumartesi bide pazarımız var o iki güne sığdırmaya çalışıyoruz nevrestem.. gerçi benim kankiler akşamda koy çayı sana geliyoruz diyolarMaşallah misafirin eksik olmuyorrabbim daha çok versin inşaallah
![]()
Canım
Pinko ortalarda görünmüyorGelirse ikimiz bir olur onu döveriz
![]()
sağol nurum bu seferlik katılmicam azıcık ara vericem canımm.. 2 tane oyumu kullanıcam bu seferlikkk..yine super her zamanki gibi kakaomm
ellerine saglik , hamile olsam bebisim duserdi asermekten
sen yarismaya katilmiyon mu![]()
Ohhh ne güzel yapıyorsunuz canımsağol canımm çalıştığımız için bi cumartesi bide pazarımız var o iki güne sığdırmaya çalışıyoruz nevrestem.. gerçi benim kankiler akşamda koy çayı sana geliyoruz diyolarbenim verdiğim cevap şu hiç bişi hazırlamam gelirken getirin onlarda elleri dolu gelir sağolsunlar.. hazırlamam derim ama hemen bir kek . atarım fırına..
![]()
Matmazel'cim zor olmuşturAma şimdi tertemiz,ışıl ışıl,ferah ferah evinizde oturursunuz
Temizlik,yenilenme gibisi yokDeğişikliği çok seviyorum
![]()
Çok yaramazanlastik nevosum ,
boreklerimi de yimisti zaten, onu da hatirlatalim gelince![]()
![]()
ayyy bitmeyen çileee o tadilat ömrünü alıyor insanınn..
Aminn canım seviyorum samimi ilşkileri nevrestem.. ee eşlerde tanışıyor buluştukmu en az üç aile oluyoruz keyifli geçiyor ..arkadaşlarımız iyidir şükürler olsunn..Ohhh ne güzel yapıyorsunuz canımAllah muhabbetinizi artırsın
Sen duramazsın mutlaka birşeyler yaparsın![]()