En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
bu yaz bizde tadilat yaptık eve,eşyalar değişti o kadar çok iş oldu ki o ustaları beklemek bir günde biter dedikleri şeyler 3 güne kaldı ne rezillik oldu evet sonunda bitti ama aynen bende badana boya eşya usta lafından nefret ediyorum

şimdide binanın dış yalıtımı yapılıyor sıva döküntüleri iskele ustaların birbirlerine bağırarak konuşmaları matkap sesleri.:KK47::110:

terk edicem ama kışa denk geldi nereye gideyim yaz olsa parka kaçıcam valla:KK70:

ev ici cok zor, dis kisim daha idare edilebilinir . bitmis ne guzel, gule gule otur canim :KK200:
darisi bana insh :-)

evim evim bölümüne konu açıcaktım araya bir şeyler girdi müsait olamadım.kaldı...

aynen tertemiz oldu rabbim sağlıkla oturtmayı nasip etsin...

bide nevrestem aramızda kalsın...insanın kendi evinde kendi kararlarını vermesi daha kolay ama bizim evde annem ben kızkardeşim babam erkek kardeşim her birimizden ayrı ses ayır fikir aman allahım oda yoruyor insanı

aynen dedign gibi bitti ama tükendim valla:110:
Aç canım konuyu bizde görelim:KK45:
Rabbim sağlıkla,iyi günlerde oturmayı nasip etsin..
Tabi o konuda çok haklısın :KK51:herkesi beğenisi ilgi alanı farklı oluyor ;herkes başka birşey isteyince bayağı zor olmuştur:21:
Çok şükür bitirmişsiniz:KK19:
Ben de halıları yıkattıp henüz sermedim kapıların kapanmasını bekliyorum çok fena tozoluyor neredeyse günlük siliyorum hep toz:KK12:

eline sağlık kakom

ne demişler gez dünya yı gör konya yı diye

gel buraya kakaocum hem Mevlana ziyareti hem ben tanışalım kaynaşalım ama siyaset etmeyelim güzelim ya:KK66:
inşallah canım isterim elbet..seninde yolun istanbula düşerse çekinme canım sakın çekinmee.onur duyarım seni ağırlamaktan. yok be siyaset girermi aramıza bakma sen takılıyorum öyle

eeee güzel oldumuu . bende yatak odamı beyaza boyamak istedim ama cesaret edemedimm..
valla
eeee güzel oldumuu . bende yatak odamı beyaza boyamak istedim ama cesaret edemedimm..
ne desem yalan olur bugün bitti şimdilik böyle ev inşaat alanı gibi oldu ben yatak odamı da boyamıştım :)
20151007_133709.webp

Tabi o konuda çok haklısın :KK51:herkesi beğenisi ilgi alanı farklı oluyor ;herkes başka birşey isteyince bayağı zor olmuştur:21:
Ben de halıları yıkattıp henüz sermedim kapıların kapanmasını bekliyorum çok fena tozoluyor neredeyse günlük siliyorum hep toz:KK12:

buralar soğudu serdim halıları falan

her gün toz amannnn ev hanımı olmak zzor zanaat be of offfffff:KK12:

ayyyyy bitmeyen o tozlarr:KK47::KK47::KK47::KK47:

valla

ne desem yalan olur bugün bitti şimdilik böyle ev inşaat alanı gibi oldu ben yatak odamı da boyamıştım :) Eki Görüntüle 1649949
:KK57::KK57::KK57::KK57: canımmm mükemmel olmuş bunlarrrr.. ellerine sağlık hangi boyayı kullandın.. ay bayıldım valla bir ara bende tutturdum eşime boyayacağım diye korkuttu beni hainn.. :KK53::KK53:bak ne güzel oluyormuşş..

bu yaz bizde tadilat yaptık eve,eşyalar değişti o kadar çok iş oldu ki o ustaları beklemek bir günde biter dedikleri şeyler 3 güne kaldı ne:KK31::KK31: rezillik oldu evet sonunda bitti ama aynen bende badana boya eşya usta lafından nefret ediyorum

şimdide binanın dış yalıtımı yapılıyor sıva döküntüleri iskele ustaların birbirlerine bağırarak konuşmaları matkap sesleri.:KK47::110:

terk edicem ama kışa denk geldi nereye gideyim yaz olsa parka kaçıcam valla:KK70:
benim boya işlerim bi ay sürdü sanırım taşındığımdan beri boya yapıyorum batırdım her yeri :KK31: iflas bayrağım olsun bu :)

KK'nin hamarat hanimlari yine döktürmüsler masallah :nazar::kk77::nazar: Hepsi birbirinden nefis ve lezzetli görünüyor, herkese basarilar dilerim :KK36:

Merhaba nevoş :KK19: hosgeldinn ,
bende kalbim niye boyle hizli atiyor diyordum, meger sen geldigin icinmis :KK200: :rolleyes:
pink yok dimi buralarda :KK53:
Senin kalbini yerinden sökerim, kalp masajıda işlemez:KK59:

Canım:KK60::KK200::oops::KK74:
Pinko ortalarda görünmüyor:KK59:Gelirse ikimiz bir olur onu döveriz:KK70:
Bıktım senin bu herkese mavi boncuk dağıtmandan, ortadan kaldırdığım kadınların haddi hesabı yok:110:

Back
X