Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükür canımın içiAçımmne yesek diye bakıyoruz birbirimize, en son buzluktan çörek çıkarttık bakalım
sen nasılsın güzelciğimmm
Bebek alışverişi derken komşumm biraz açabilir misin konuyu madem kv li bir konu detay bilip öyle saydırmaya başlamak isterim![]()
Şimdi bizde olsun, bazı yöreler de olsun bebeğin ihtiyaçlarını kız annesi alır. Sizde de böyle adetler var mı? Kayınvalide ye burdan bağlanabilirsinAçımmne yesek diye bakıyoruz birbirimize, en son buzluktan çörek çıkarttık bakalım
sen nasılsın güzelciğimmm
Bebek alışverişi derken komşumm biraz açabilir misin konuyu madem kv li bir konu detay bilip öyle saydırmaya başlamak isterim![]()
Hayırlı akşamlar kuzuuuCennam hayırlı akşamlar![]()
![]()
Hayırlı akşamlar evvoşHayırlı akşamlar canlar![]()
İyiyim ablacım çok şükür yemek yendi topladım yıkadım geldim sen nasılsınNasılsın canım![]()
Amin canımmm![]()
Hayırlı akşamlar mavişim nasılsın bakalım denk gelmedikHayırlı akşamlar evvoş![]()
İyiyim şükür sen nasılsın canımHayırlı akşamlar mavişim nasılsın bakalım denk gelmedik![]()
Teşekkür ederim ablacım allah iyilik sağlık versinEllerine sağlık canım
İyiyim canım çok şükür![]()
Allah iyilik versin canım iyiyim bende şükürİyiyim şükür sen nasılsın canım![]()
Öğle yemeğine Lavash’a gelirseniz haber ver.Margaret Hale canım avukat katibiyim adliyenin orada çalışıyorum