Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Gelmeyen doğum günü yapmışlar Blue_Peri yüzünden hani beklenilen gün uzak gelir ya insana yine blue nün suçu o uzattı
Ben Önden kutladım işte siz daha bekleyin
Blue_Peri ye sor en iyi o bilir hanım Ablam
Alt tarafı 1 in yanına bir 1 eksik koymuşum
Yok ya üzülüyor bir şey demeyelim
Gurur duyuyorum abla ilk ben kutladım
Bana üzülmez o uzulemez çırpı bacaklarını kırarım onun
Kötürüm bırakacak beniyaaaa
Ayy demek oglusunun doğum günü Ogün hayırlı sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah minikimmm

Tabi arkadaşları ile daha güzel olur.
Bende kızlara önce sitede yapalım dedim.Oğlum için.50 çocuk var pasta ve hazırlık zor olur
Evet site olunca zor olur ..yada ne bileyim en azından komşular destek olsa belki olabilir ama hatırladığım kadarıyla pandemi üstü tasindiniz kaynasamamizsinizdir bile komşularla

Onu da erkenden kutladı sağol

Evet site olunca zor olur ..yada ne bileyim en azından komşular destek olsa belki olabilir ama hatırladığım kadarıyla pandemi üstü tasindiniz kaynasamamizsinizdir bile komşularla
Komşularımı tanıyorum canımAma ben öyle çok kaynaşmayı sevmem.Pandemi olmasa bile benim en az 1 yıl inceleme sürem vardır
Sitemiz garip herkes birbirini tanıyor.
Çocuk çok birine yapsak hepsine yapılmalı

Evde kutla bence daha iyi kalabalık oluncada hazırlık kısmı zor olur.

Bende herkesle kaynasamiyorum kaynassam kaynastigima pişman oluyorum bazen çünkü

Bir komşu var hani tavrimla konuşmalarımda belli ediyorum geri durduğumu kadın sürekli saf ayagina yatıyor

Bende hepsi ile konuşurum ama sürekli kapısını calabilecegim iki komşum var şükür

Aynen canım çok fazla samimiyete gerek yok.
Kızlarında ,oğlumunda arkadaşları var.Anneleride görüşüyor ama ben yanaşmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…