- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sana noldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana noldu
Dişim... yine dişçiye gittim…Sana noldu
Ustune soguk su ardindan sirke dök sonra makinaya at canimKan lekesi Beyaz tişörtten çıkmaz di mi?![]()
Aaa sonra nolduDişim... yine dişçiye gittim…
bunları yapana kadar bayağı vakit geçecek. Yine de çıkartır mı?Ustune soguk su ardindan sirke dök sonra makinaya at canim
Bence çıkartır denemisligim var ama sen bilirsinbunları yapana kadar bayağı vakit geçecek. Yine de çıkartır mı?
Ağrısı geçmedi. Bugün kontrole çağırmıştı. Yine uyuşturdu, bölgeyi temizledi. Yine tampon, yine 2 saat yemek yasak. Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Ağrım geçmezse salı, geçerse perşembe günü kontrole gideceğim tekrardan. İşlem yaparken de tişörtüme kan sıçradı, daha da yeni almıştımAaa sonra noldu
Tamam kuzum, sağ olasınBence çıkartır denemisligim var ama sen bilirsin
Gecmis olsun canim yaa amma çektinAğrısı geçmedi. Bugün kontrole çağırmıştı. Yine uyuşturdu, bölgeyi temizledi. Yine tampon, yine 2 saat yemek yasak. Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Ağrım geçmezse salı, geçerse perşembe günü kontrole gideceğim tekrardan. İşlem yaparken de tişörtüme kan sıçradı, daha da yeni almıştım![]()
Valla çok çektim yaaaa. Buna şükür yine de ama bazen yeter diye bağırasım geliyorGecmis olsun canim yaa amma çektin![]()
Ay yaAğrısı geçmedi. Bugün kontrole çağırmıştı. Yine uyuşturdu, bölgeyi temizledi. Yine tampon, yine 2 saat yemek yasak. Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Ağrım geçmezse salı, geçerse perşembe günü kontrole gideceğim tekrardan. İşlem yaparken de tişörtüme kan sıçradı, daha da yeni almıştım![]()
Çiçek dikiyordum
AnamdayımNörüyon
Çiçek dikiyordum![]()
Disarda sürtüyoz eylülleAnamdayım
Hiç bişicik etmiyorum
Babam mutfakta, anam kızın gelmiş, mutfak bugün senin dedi
Ben anamla sohbet ediyorum
Herifler yemek yapıyor
Sen nörüyon![]()
Bu sıcakta mıDisarda sürtüyoz eylülle![]()