- 22 Temmuz 2017
- 47.422
- 139.806
- 598
Nette, aşı sonrası banyo yapmama gibi bir yorum olmadığını. Doktorların iğne deliğinin hemen kendini kapattığını söylediğini falan okumuş.Hastaneden gelince hemen banyoya koşuyoruzBeklemek mi lazım acaba
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nette, aşı sonrası banyo yapmama gibi bir yorum olmadığını. Doktorların iğne deliğinin hemen kendini kapattığını söylediğini falan okumuş.Hastaneden gelince hemen banyoya koşuyoruzBeklemek mi lazım acaba
![]()
Kuruntular bana kafayı kirdirir nolacak başka nevoşNe olacak peki![]()
Soruştur elticimOna sorayım3 milyon gelecek deniyor ama bize düşer mi
Kendime göre ağır geçirdim acaba bipotech sıkıntı yapar mı![]()
Bebekleri aşı sonrası 3 gün yıkamıyordukNette, aşı sonrası banyo yapmama gibi bir yorum olmadığını. Doktorların iğne deliğinin hemen kendini kapattığını söylediğini falan okumuş.![]()
Dediğin gibi, genel cerrahi net cevap verecek.Kadın doğuma gittim 3-4 cm miyom dedi.Şimdilik zararsız dedi
Sağdaymış ağrı olan böyleye oda baskı yaparmış.Ağrı kesici al sürekli dediBen ilaca bağımlı mı gezeyim bundan sonra
Sağ taraf fıtık olmasın diye sezeryan dikişinde fazla düğüm atılırmış onda sıkıntı vardır dediGenel cerrahide aynı şekilde bastan atarsa yandım
Hayatım felç![]()
Apandist patlamış cancağızım, anlamadılar bir türlü. CRP 600 olmuş, hayatım kaydı. Kolostomi bile açıldı . İltihap doluydu tüm vücudum. Kalbim 2 kere durmuş
Kabul etseler ya öyle ölürseymişHak işte bu da ,kul hakkı![]()
Öyle yaparız canımBebekleri aşı sonrası 3 gün yıkamıyorduk
Kol hariç hafif duş alınabilir![]()
Sürekli ilaç almak miKadın doğuma gittim 3-4 cm miyom dedi.Şimdilik zararsız dedi
Sağdaymış ağrı olan böyleye oda baskı yaparmış.Ağrı kesici al sürekli dediBen ilaca bağımlı mı gezeyim bundan sonra
Sağ taraf fıtık olmasın diye sezeryan dikişinde fazla düğüm atılırmış onda sıkıntı vardır dediGenel cerrahide aynı şekilde bastan atarsa yandım
Hayatım felç![]()
Evvoş tarifi mi yapacaktın yaaaYurt geneli yağışlı sanırım yasican allah zeval vermesinde yapsın ihtiyacımız olduğu doğrudur![]()
Among us diye bir oyun varmış onun karakterleriAaaa bu ne üzeeindekişee baya iyi olmuş diş mı o
Teşekkür ederimEline sağlık canım çok güzel olmuş![]()
Santisine bu kadar uğraşmadım keşke ona da ugrassaydim purussuz olsaydıÇok ugrasmıssın minik belliki![]()
Eline sağlık minikim valla interesting bir pasta olmuş doğrusu![]()
Teşekkür ederim evvamİyidir miniğim senden![]()
Ellerine sağlık çok tatliş olmuş![]()
Şifa olsun deynepAşımı oldum geldim.Bayağı var aşı yaptıran, şaşırdım. Şimdilik bir yan etki olmadı.
marifetlisin minik ellerine sağlıkAmong us diye bir oyun varmış onun karakterleri
Teşekkür ederim
Santisine bu kadar uğraşmadım keşke ona da ugrassaydim purussuz olsaydı
Eki Görüntüle 2870095 aslinda nette örnekleri var benzetmeye çalıştım :))
Teşekkür ederim evvam![]()
sıra gelsede bizde yaptırsakAşımı oldum geldim.Bayağı var aşı yaptıran, şaşırdım. Şimdilik bir yan etki olmadı.
Sağolasın canım benimŞifa olsun deynep![]()
nidennnTarifimi bıraktım![]()