• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Bilmem ki, verilememesi mi gerekiyordu acaba ahsjahjsja ben Nevoş’a Arda’nın kıymalı rulo böreğini attım ilk. O da olur dedi. Sonra Yaso ile konuşurken anladım ki Arda’nın rulosu lahmacun böreğinin aynısıymış ve o da başkasına verilmiş 😁 Lahmacun diye börek mi olur ya lahmacun lahmacundur 😂
Lahmacun böreği gibi yapılmadı ama, lahmacun yapıldı😌

Bilmem ki, verilememesi mi gerekiyordu acaba ahsjahjsja ben Nevoş’a Arda’nın kıymalı rulo böreğini attım ilk. O da olur dedi. Sonra Yaso ile konuşurken anladım ki Arda’nın rulosu lahmacun böreğinin aynısıymış ve o da başkasına verilmiş 😁 Lahmacun diye börek mi olur ya lahmacun lahmacundur 😂
Bencede lahmacun lahmacundur kendım alamadıgım ıcın kötuleyebilirim 🤣🤣 :D

:KK70::KK70:

Sanırım farklı rulolardan bahsediyoruz 😂

Çok güzel olmuş bence, büyük boyu bu kadar güzel olmazdı😌
Ben çirkin olmus demiyorummm lahmacun boregını rulo sanardım ben boyle kucuk kucuk olunca fındık lahmacun gıbı olmus onu beklememıstım dıyorummm😁🤗

Evet o bahsettiğim rulo biraz farklıydı ama lahmacun böreğinin aynısı olunca onu yapmaktan vazgeçtim 😂
Benim dediğim bu
Screenshot_20210614-150423_UC Browser.webp

Back
X