Aynen yaNeyi bekliyosaniz bunu anlayin pacangayi es geçin artik pacanga yapcak suncak 1.ci olcak olmucak siz aldiginiz börege odaklanip yapsaniz keske
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaNeyi bekliyosaniz bunu anlayin pacangayi es geçin artik pacanga yapcak suncak 1.ci olcak olmucak siz aldiginiz börege odaklanip yapsaniz keske
Senin aldığınıNe bıraktın![]()

Geri ver o zaman, vazgeçtim yapacağımKorktun değil mi![]()
Verme evvaya dedim, güzel sunar dedim, sıkı rakip dedim, hain domdom sana vermişVayy hayın domdom biliyormu gerçeği abla![]()

Güzel kapmışım di mi ıh hı hıh
Yağmur içeri giriyor, koş FilizCanNeyi bekliyosaniz bunu anlayin pacangayi es geçin artik pacanga yapcak suncak 1.ci olcak olmucak siz aldiginiz börege odaklanip yapsaniz keske
Geçti ben sana sordum bıraktın mı diye hemen almadımSenin aldığını
Geri ver o zaman, vazgeçtim yapacağım
Verme evvaya dedim, güzel sunar dedim, sıkı rakip dedim, hain domdom sana vermiş
Cok yagyo canim burdaYağmur içeri giriyor, koş FilizCan![]()
Sadece pacanga varmış gibi takili kaldimNeyi bekliyosaniz bunu anlayin pacangayi es geçin artik pacanga yapcak suncak 1.ci olcak olmucak siz aldiginiz börege odaklanip yapsaniz keske
Keske anlasalarAynen ya![]()
Bence deAslında öyle bir kural daha koymak lazım böyle hiç olmadı![]()
Sağolasın canım benimSenin aldığını
Verme evvaya dedim, güzel sunar dedim, sıkı rakip dedim, hain domdom sana vermiş

Bende 1.ci olan böregi yada pastayi aldim demekki olmamis yapamamisim oy almadi bunu boyle düsununSadece pacanga varmış gibi takili kaldimelimizdekinin kıymetini bilsek
![]()
Ben kategoriyi bilmesem tarif almak için yazsam o aklıma bile gelmezKeske anlasalarne pacangaymis ya
Ağzın bal yesinBende 1.ci olan böregi yada pastayi aldim demekki olmamis yapamamisim oy almadi bunu boyle düsunun![]()
Keşke bana bıraksaydın, bahçemde sunardımSenin aldığını
Zaten ona verme dedi.çok güzel yapar dediSağolasın canım benimyarışma kariyerimi değiştirdin diyebilirim
sende güzel sunardın kesin
ama kısmet işte biliyon
![]()
Benim ne kol ne pacanga nede avci geldi onuda rast gele yazmisim kenara ama olmadi istegim gibi nasip kısmetBen kategoriyi bilmesem tarif almak için yazsam o aklıma bile gelmez
Ki bence sunumu iyi olan başka bir tarifte alabilir![]()
O zaman daha çok uzuluyom niye yapamadım diyeBende 1.ci olan böregi yada pastayi aldim demekki olmamis yapamamisim oy almadi bunu boyle düsunun![]()
Burada da, kombiyi açacağım, elektrik gelseCok yagyo canim burda
Dogrucuyum biliyosunuzAğzın bal yesin![]()
Abla mesaj gitmedimi deynebime canım deynebimeGeçti ben sana sordum bıraktın mı diye hemen almadım![]()
Oda sürekli etiketliyorum.Bence de
Geçerli bir mazeret göstermeleri lazım![]()