- 22 Temmuz 2017
- 47.330
- 139.505
- 598
Güleyim miAynen canım covidte oldum 2 aşılı gibi olurum az çok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güleyim miAynen canım covidte oldum 2 aşılı gibi olurum az çok![]()
Kızlar eşim yapar ben figüran olurumBu ağrılarla ne temizliği canım![]()
Geçen döngünde fazla sızıntı olmuş olma ihtimali yüksek canım. Oldum mu, olmadım mı anlamadım demiştinAynen canım belki başkası olsa katlanamaz.3 gündür topallamıyorum eşim diye hafifledi bak.Regl yaklaşınca yine başlayacak![]()
1 haftaya belli olurGeçen döngünde fazla sızıntı olmuş olma ihtimali yüksek canım. Oldum mu, olmadım mı anlamadım demiştin![]()
ne amelyatı ne olduBekleyecektim belki sinovac gelir diyeAma şimdi hastaneden çıktım.Ameliyat olmam gerekiyormuş.Yarın hemen alalım dedi yok dedim.
Aşı olayım bari bayram sonu ameliyat olayım![]()
Onu ameliyatlıyken de yapabilirsinKızlar eşim yapar ben figüran olurum![]()
Canım sezeryan dikişimin olduğu yerde ağrı cardı içeride bir alan oluşmuş.ne amelyatı ne oldu
Kapılar açık belki kvler falan gelirOnu ameliyatlıyken de yapabilirsin
Zaten bu süreçte kimse evine gelmeyecek. Halledilir bir şekilde![]()
Gecmis olsum canimyaaa aşınıda ol amelyatinida bekletme bence acı cekmektense Rabbim şifanı versin biranönceBekleyecektim belki sinovac gelir diyeAma şimdi hastaneden çıktım.Ameliyat olmam gerekiyormuş.Yarın hemen alalım dedi yok dedim.
Aşı olayım bari bayram sonu ameliyat olayım![]()
Biliyorum dünde konuştuk zaten telefondan .Hareket edemiyor neredeyse ablacım. Bu gittikçe katlanacak. Ameliyatını olsun, kurtulsun.
Beklemek istediği o sürede iyileşir![]()
Yok öyle sindirmek nevoş ,sen aşını ol bir an önce git hemen ameliyatını ol lütfen.Abla önce bir sindireyimAlı çıktı zaten cuma olmayı düşünüyordum,bu hafta temizliğe başlayacaktım onu yapayım sonra olayım diyorum
![]()
Demi yaniiii ailesi yanında en azından yanlız değil.Bu ağrılarla ne temizliği canım![]()
yaaa canım ağrın var mı kolay ameliyat mı pekiCanım sezeryan dikişimin olduğu yerde ağrı cardı içeride bir alan oluşmuş.
Onu temizleyecek![]()
Sağ ol canım inşaallahGecmis olsum canimyaaa aşınıda ol amelyatinida bekletme bence acı cekmektense Rabbim şifanı versin biranönce![]()
Sağ ol ablamBiliyorum dünde konuştuk zaten telefondan .
Hiç beklemeden olmsı lazım yoksa yiyecek o terliği kafasına varya ..
Yok öyle sindirmek nevoş ,sen aşını ol bir an önce git hemen ameliyatını ol lütfen.
Netcen temizliği bırak kızlar var evde kardeşin var ne güzel onlar halleder herşeyi.
Bir daha temizlik dersen gelecek o meşhur terlik varyaa.
Hemde kızgın emojisi bıraktım sana ..
Demi yaniiii ailesi yanında en azından yanlız değil.
2 aşılı olman, çelik gibi olacaksın covide karşıGül yaNe gelirse Allah'tan
![]()
Ağrın çok canımyaaa canım ağrın var mı kolay ameliyat mı peki
Alem kızlar yaaaaa çok tatlılarKızıma diyorum kendini rahim zanneden bir bölge oluşmuş.Vayyy terbiyesize bak diyor![]()
Tamam inşaallah canım sağ ol2 aşılı olman, çelik gibi olacaksın covide karşı
Rabbim beterinden esirgesin. Şükür kese yapmış, organlarına sızmamış. Sakın zamanı uzatma, bekleme![]()