Yaa çok geçmiş olsun ablacım, inşallah çabuk iyileşen bir şeydir , anneme de ablamın kızına bakarken olmuştu , sürekli kucağında tuttuğu için, sonra kız büyüyünce fazla kucağa almayınca geçti çok şükür ,senin de bir an önce düzelir inşallah ❤
Yaa çok geçmiş olsun ablacım, inşallah çabuk iyileşen bir şeydir , anneme de ablamın kızına bakarken olmuştu , sürekli kucağında tuttuğu için, sonra kız büyüyünce fazla kucağa almayınca geçti çok şükür ,senin de bir an önce düzelir inşallah ❤
Sağol canım benim bileğimde kist çıktı dokularda hasar olmuş biraz.
Tanıdık dr var ortopedist oda bakacak ne diyecek bakalım,kistin içinde sıvı varmış bide.
Sabah benim ayağım takıldı hastaneye giderken şu yer kapanları varya ona takıldım herhalde boylu boyunca yere yapıştım şimdi omuzum kolum ağrıyor bide bunun için gideyim mi gene
Sağol canım benim bileğimde kist çıktı dokularda hasar olmuş biraz.
Tanıdık dr var ortopedist oda bakacak ne diyecek bakalım,kistin içinde sıvı varmış bide.
Sabah benim ayağım takıldı hastaneye giderken şu yer kapanları varya ona takıldım herhalde boylu boyunca yere yapıştım şimdi omuzum kolum ağrıyor bide bunun için gideyim mi gene
Kuru dolma ve sarmada gönderdiğin malzemeleri kullandım
Gerçekten farkı daha net gördüm.
Hazır nar ekşisinde şeker tadı baskın oluyor ve rengi şeffaf oluyor. Mecburen top sumak kaynatıp, suyunu katıyordum.
Senin gönderdiğin nar ekşisi ile sumak suyuna gerek yok. Şekerimsi tadı da yok.
Sanırım hiç salataya ve kısıra kullanıp, ziyan etmeyeceğim. Dolmada müthiş durdu
Ne olduğunu anlamadım bile sanki biri geldi arkadan itekledi,yere yapıştım resmen sol kol önde kaldı biraz.
Şans işte olacağı varmış biraz bekleyim çok ağrı filan olursa bakarım hemen .
SAağolun hanımlar
Ne olduğunu anlamadım bile sanki biri geldi arkadan itekledi,yere yapıştım resmen sol kol önde kaldı biraz.
Şans işte olacağı varmış biraz bekleyim çok ağrı filan olursa bakarım hemen .
SAağolun hanımlar
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Ağrım çok değil regle yakın başlar
Dün instagrama girdim.Tesadüf venim hastalığımdan bahsediyordu
Çikolata kistinin ileri boyutu benimki
Değişti canım onu iptal edip yeniden aldım