Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
ASSOSyal kirazımın üstüne gitmeyin
Vurulur vurulur

Ben hep en fazla ne olabilir kafasındayım. En fazla ölür insan,e olmazsa ölme şansı daha yüksek Üstelik 5 dakika sonraya kimsenin garantisi yokken aşı olmak istememek garip geliyor.Bizim mi gözümüz kara bilemedim

Muhtemelen canımız ve sevdiğimiz canlarımız daha kıymetli cancağzım

Bu üstüne gitmek değil canım. Ben genel konuştum.
Aşıyı olup olmamakta özgür
Ama şöylede bişey var... Aşınında kanıtlanmış hiç birşeyi yk
Geçen haberlerde bir doktor yopun bkmda yatan aşı olmuş hastalarımızda var dedi..
Eee hani aşı entübeyi önlüyordu?

Geçen haberlerde bir doktor yopun bkmda yatan aşı olmuş hastalarımızda var dedi..
Antikor üretmiş ise önlüyor. Bu hastalar kendilerini garantiye alıp, antikor testi yaptırmış mı?

Bir kaç hafta önce 40 yaşlarında bir tanıdığım gülüp çay içerken 5 dakika içinde gitti,bir diğeri evde uyurken. Hayatta her şey mümkün, tedbir alırsak daha rahat oluruz bence. Senin olmaman çok normal,ben de hamile olsam belki çekinirim

Antikor üretmiş ise önlüyor. Bu hastalar kendilerini garantiye alıp, antikor testi yaptırmış mı?
Ee üretip üretmieceğimizin garantisi varmı?
Veriyorlarmı?
Sorun bence aşı olup olmamak değil
Bence en büyük sorun yetersiz bilgi..
İnsanların kafasındaki soru işaretleri
Bizim ülkede ya basıb kaynaklı yada ne bilim yetersiz bilgiye sahip insanlardan kaynaklı sürekli bilgi kirliliği ve bilgi eksikliği var... Hiç bir konuda insanlara net bilgi veremiorus... Veremediğimiz gibi sorumluluğu hep bize bırakıolar
Buda bence bazı insanlarn aşıyı sorgulamasına sebeb oluo..

Yok ben kendim için knuşmuorm ben karşı değilim zaten
Eşim annem babam çevremdeki herkes oldu zTen jennam
Ama genel olarak bir eksiklik var
Sorgulayanı şahsen yadırgamam

Kendimi örnek verecek olursam doğumdab snra olurum diodum
Şimdi kadın doğum doktorları bilmiyoruz emzirirken bişi olurmu diyorlar..
Hadi çık işin içinden
Eee ben bi süre sonra işimi dönecem
Ne kadae koruyacam kendimi
Bana bişi olsa evladıma yaklaşamayacam?
Yani akıllarda deli sorular

Dediğim gibi kuzu,hamileler için bir şey diyemem,ya da emziren anneler için. Sorgulamak normal ,kökten reddetmek bana yanlış geliyor sadece.Çip takacaklar falan

Evet, biontech için %96 koruma dendi. Ama antikor testi yapılması şart cancağzım.
Neden 3. aşı, gerekirse 4. aşı konuşuluyor
Antikor üretememe durumunda, aşıların devam etme ihtimali var
Ama bunlar hep sonradan konuşuluo..
İnsanlarda biz denekmiyiz diyor.. Daha önce aşı tek kurruluş diolardı
İnsanlae iki arada bir derede..
Bencd hiç birşey şeffaf değil
Tek sorun bu

Dediğim gibi kuzu,hamileler için bir şey diyemem,ya da emziren anneler için. Sorgulamak normal ,kökten reddetmek bana yanlış geliyor sadece.Çip takacaklar falan
Yaaa
O çip olayı gerçekten hayal üstü bir düşünce ya...
Ona asla katılmıorm
Bizim bile evde espirisi döndü babam anneme diodu dur bakalm demiri çekecenmi die

Evet, biontech için %96 koruma dendi. Ama antikor testi yapılması şart cancağzım.
Neden 3. aşı, gerekirse 4. aşı konuşuluyor
Antikor üretememe durumunda, aşıların devam etme ihtimali var
Gerekirse 2şer doz BionTech vursunlar ,ben kabulüm kendi adıma. Aileme ya da kendime tekrar yoğun bakım stresi,üzüntüsü yaşatmak istemem cancağızım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…