Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Adamlar resmen katillerini doğurmuş, yazik . 3 çocuk var,2si çöp
Aynen canım hayırlı evlat versin Rabbim
Aksam görumcem telefon etti küçük oglu benim oglanla ayni yaş 15 yasinda hirsizlik yapiyomus uzun zamandir bizim haberimiz yoktu dahada neler neler enson babasinin isyeri arkadaşının cebinden 1300tl almis ve kacmi izmire gidicekmis mudanyada saat 11de yakalanmis polis tarafindan karakola ordan aramislar gorumcemi kadinda bir degil 2 degil bendede para caliyo verin yetistirme yurduna demis simdi sirameselerde cocuk yurdunda

Ah Allah'ım,Allah hayırlı evlat versin herkese,yazik günah

Ah Allah'ım,Allah hayırlı evlat versin herkese,yazik günah
Babasi midye cikartiyomus para kazansın diye yakalayinca polis babasini sikayet etmis kaçak midye cikartiyo satiyo gidin yakalayin diye şastim kaldim

Olaylara bak,evde hiç bir şeyden habersiz yaşıyoruz gerçekten
Aynen öyle canim aksam çok üzuldum karsidaki 15yasinda cocuk surekli sigara almak icin hirsizlik yapiyo annesinden 1300 almis cantasindan kredi kartindan nasil yaptiysa para cekmis baska seyler vardir aldigi dedim, anne baba ayri bu arada annesi calisan insan evde olmadigi icinde eve 4 5 arkadaşıni getirip yemek yediriyomus anneside saniyoki kendi yiyo bitirip duruyomus buzdolaptaki sucugu kasari falanbir duyuyoki kendi degil

Allah evlatlarımıza da akıl fikir versin canım ya,çok zor bu işler. Atsan atılmaz misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…