Teşekkür ederimBotoks mu
Tamam, geçmişler olsun kuzu, dinlen sen
Allah sifa versin bebisimYok canım. Kuyruk sokumundan iğne sokuldu
Çok sağol mavişim ucuz atlattı cidden bide çocukta var arabada.Çok geçmiş olsun ablam yaa. Allah korumuş
Çok sağol fülüzüm herşey üst üstte geldi zaten
Çok sağol kuzum geldimi böyle geliyor işte bunada şükür bişi olmadı.Çok geçmiş olsun ablacım ne bu üst süstteverilmiş sadakanız varmış siz iyi olunda bunada şükür ❤
Kuzum nasılsın burdamısın yoksa.işlemden çıktım. Hafif uyuşuğum yasmin
Yok canım. Kuyruk sokumundan iğne sokuldu
Tedavi için demi .Yok canım. Kuyruk sokumundan iğne sokuldu
Yaaa nedenki canimYok canım. Kuyruk sokumundan iğne sokuldu
Gecmiş olsun ayşomYok canım. Kuyruk sokumundan iğne sokuldu
Allah sifa versin bebisim
Kuzum nasılsın burdamısın yoksa.
Tedavi için demi .
Yaaa nedenki canim
Teşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.Gecmiş olsun ayşom
Ayy kuzum yaaa valla nedicem artik sana bilmiyorum bir imtihandan geciyosun Rabbim şafi isminle şifa versin inşAllah sabırTeşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.
Allah şifa versin canım yaşadıkların zor inşallah mükafatını da versin rabbimTeşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.
Yaşadıın stres bile yeter kuzum,mükafatını alacaksın bununda,zor zamanlar bunar elbetteTeşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.
Ayy kuzum yaaa valla nedicem artik sana bilmiyorum bir imtihandan geciyosun Rabbim şafi isminle şifa versin inşAllah sabır
Allah şifa versin canım yaşadıkların zor inşallah mükafatını da versin rabbim
İnşallah kızlar inşallah. Çok teşekkür ederimYaşadıın stres bile yeter kuzum,mükafatını alacaksın bununda,zor zamanlar bunar elbette
Sıkma canını allah beterinden korusun ❤Ganglion İmpar Bloğu (Fotoğraflı)
Herkese merhaba hanımlar. Bu foruma üye olmamın 2 sebebi vardı: birincisi bebek sahibi olma isteğim, ikincisi cinsel ilişkideki dayanılmaz acılarım. Hatta bu iki sebeple de ilgili konularım Var forumda. kısaca özet geçmek istiyoRum: cinsel ilişki sırasında vulva duvarlarında acı, yanma...www.kadinlarkulubu.com
şurda yazdım ne olduğunu
2 tanesini yazacaksınız diğerleri yasaklar hariç serbestSana 5 çeşitimizi yazcaz onay mi vereceksin yoksa yasaklar hariç bize mi bırakıyorsun, birbirimizle illaki ortak şeyler yapabiliriz yani sorun olmaz öyle mi
Canım bu son olur inşaallahTeşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.
Amin meleğim inşallahSıkma canını allah beterinden korusun ❤
Amin ablacım, inşallahCanım bu son olur inşaallahÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?