Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun ablam yaa. Allah korumuş
Çok sağol mavişim ucuz atlattı cidden bide çocukta var arabada.
HanimKelesimiGetir ablacim geçmiş olsun yaa hersey üst üste geliyo bu aralar sizde
Çok sağol fülüzüm herşey üst üstte geldi zaten
Çok geçmiş olsun ablacım ne bu üst süstte verilmiş sadakanız varmış siz iyi olunda bunada şükür
Çok sağol kuzum geldimi böyle geliyor işte bunada şükür bişi olmadı.
işlemden çıktım. Hafif uyuşuğum yasmin
Kuzum nasılsın burdamısın yoksa.

Allah sifa versin bebisim

Kuzum nasılsın burdamısın yoksa.

Tedavi için demi .

Yaaa nedenki canim

Gecmiş olsun ayşom
Teşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.

Ayy kuzum yaaa valla nedicem artik sana bilmiyorum bir imtihandan geciyosun Rabbim şafi isminle şifa versin inşAllah sabır

Allah şifa versin canım yaşadıkların zor inşallah mükafatını da versin rabbim

Yaşadıın stres bile yeter kuzum,mükafatını alacaksın bununda,zor zamanlar bunar elbette

Ayy kuzum yaaa valla nedicem artik sana bilmiyorum bir imtihandan geciyosun Rabbim şafi isminle şifa versin inşAllah sabır

Allah şifa versin canım yaşadıkların zor inşallah mükafatını da versin rabbim

Yaşadıın stres bile yeter kuzum,mükafatını alacaksın bununda,zor zamanlar bunar elbette
İnşallah kızlar inşallah. Çok teşekkür ederim

şurda yazdım ne olduğunu

Sıkma canını allah beterinden korusun ❤

Canım bu son olur inşaallahÇok geçmiş olsun

Çok geçmişler olsun yavrimu
Ağla rahatla, asabım bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…