- 29 Nisan 2015
- 31.505
- 105.826
- 798
Bendeee çiğköfte ve lahmacunnnLahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçemem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeee çiğköfte ve lahmacunnnLahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçemem![]()
Miraba![]()
www.instagram.com
![]()
@yavrukartal41903 on Instagram: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole"
3 likes, 0 comments - yavrukartal41903 on November 25, 2020: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole".www.instagram.com
Mirhaba boncuğumMiraba![]()
Dışarıda yemek yiyeceksem, kebapçıya falan gittiysem, önce lahmacun isterimBendeee çiğköfte ve lahmacunnn![]()
Tövbesteyşın![]()
@yavrukartal41903 on Instagram: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole"
3 likes, 0 comments - yavrukartal41903 on November 25, 2020: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole".www.instagram.com
Yeniyor yiiaaaaaaDışarıda yemek yiyeceksem, kebapçıya falan gittiysem, önce lahmacun isterim
Hazır çiğköfteyi ağzıma sokmam![]()
Lahmacun böreği kimdeEeeee lahmacunlar ne zaman geliyor canımız istedi![]()
Herkes paçanga derdinde onu unutuyorlarLahmacun böreği kimde![]()
Allah rahmet eylesin ablacımKabak pişirdim birdeMezarlığa gittik yeni geldim ancak kabak koydum
![]()

Eline sağlık ablaKabak pişirdim birdeMezarlığa gittik yeni geldim ancak kabak koydum
![]()
Oda bende diyim siz anlayınLahmacun böreği kimde![]()
Lahmacun dururkenEline sağlık abla![]()
Tehlikeli arkadaş çok fazlaHerkes paçanga derdinde onu unutuyorlarTehlikeli birinde
![]()