- 20 Mart 2008
- 142.221
- 214.593
- 1.423
- 61
Yansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükürPaçası yirtila pacanga![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükürPaçası yirtila pacanga![]()
Üzerime kaldiyaa bir klavyeye kurban gittim hakim bey
Yansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükür![]()
Helal olsun ablam keşke daha faydalı olsamO yönden hakkını helal et nevoşum![]()
![]()
Yasnaz katıl diyeceğine yasnaz katil yazmış öleeee didi valllaaa perican
Sübhaneke amin Ay yaaa karnım agridiYansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükür![]()
Bak sen Peri'nin marifetlerine
Vay uyanık vayyyyBen size taktik verirken kendimi geliştirdim
Benim kendim için fikirlerim artıyor![]()
Hele bende resim işi olunca hakkını ödeyemem seninHelal olsun ablam keşke daha faydalı olsam![]()
Yufkaları yırtılsın bulmasın yarabbimmmmSübhaneke amin Ay yaaa karnım agridi![]()
İşte bu beddua güzeldiYufkaları yırtılsın bulmasın yarabbimmmm![]()
![]()
Abla bu dönüp dolaşıp bizi bulmasın sonra Tahta nerde vuralım tahtayaYufkaları yırtılsın bulmasın yarabbimmmm![]()
![]()
Cidden öyle olduVay uyanık vayyyy![]()
![]()
Ablam o işler kolayHele bende resim işi olunca hakkını ödeyemem senin![]()
Ayağını denk alsın diye şey etttimm sjksjksjksjkİşte bu beddua güzeldi![]()
Sevgiyle özen göstercem yufkaya narin davranacam sevecem okşayacamAbla bu dönüp dolaşıp bizi bulmasın sonra Tahta nerde vuralım tahtaya![]()
![]()
İyi taktik haaaaaCidden öyle oldu![]()
Bu sefer ne olacak bakalım tıkanırsam çıldırmassam sana müracaat edebilirim demiAblam o işler kolay![]()
Ben biliyor muyum ki ne yapacağımı, tam emin değilim tarifimden
Özelden göstereyim sanaTamam ablam inşaallahBu sefer ne olacak bakalım tıkanırsam çıldırmassam sana müracaat edebilirim demi![]()