- 18 Kasım 2020
- 21.281
- 50.739
- 598
Kötü davranıyorlar yaTop gibi atarsa kargocular patlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü davranıyorlar yaTop gibi atarsa kargocular patlar![]()
Nedemekki çapul yetisenKötü davranıyorlar yasizin orada çapul yetişen ne var
Diyette gibiyim zaten mis gibi et tava pilav cacık yaptım gittim karpuz peynir yedimSende ol birzahmet![]()
En guzeli etmi deseler karpuz peynir derimDiyette gibiyim zaten mis gibi et tava pilav cacık yaptım gittim karpuz peynir yedim![]()
Doğru seçim yani sıcak valla yenmiyor ama eşim yemeksiz durmaz bana kalsa hergün öyle yerimEn guzeli etmi deseler karpuz peynir derim![]()
Kılavye hatasıValla anlamadim![]()
Bende mecbur yemek yapıyorum yazin yiyememki benDoğru seçim yani sıcak valla yenmiyor ama eşim yemeksiz durmaz bana kalsa hergün öyle yerim![]()
Ya şey çabuk olacaktıNedemekki çapul yetisen![]()
Yok valla yemeyi bırak yapması ayrı dert zaten bazen bana geliyorlar gidene kadar yemek hazır oluyorBende mecbur yemek yapıyorum yazin yiyememki ben![]()
Evva sagolsun anladiYa şey çabuk olacaktı![]()
Kız allah seni diyorki burdan oraya neEvva sagolsun anladi
Bizde cabuk yetisen birsey yokeylul ayi incir ayi
Bende bugün harihayım heKız allah seni diyorki burdan oraya ne
Çabuk yetişir göndersem![]()

Yaaa ben neden bugun anlama kapasitem yokKız allah seni diyorki burdan oraya ne
Çabuk yetişir göndersem![]()
Normalde benim olmaz bugün daş gibiyim radarlarım açıkYaaa ben neden bugun anlama kapasitem yok![]()
Epilasyondandir kıllardan hafiflediysenNormalde benim olmaz bugün daş gibiyim radarlarım açık![]()
Çok şükür az kaldı dahada hafifliyecem ama yanıyor birazEpilasyondandir kıllardan hafiflediysen![]()