Ellerine sağlıkAyy sarma sarmaktan boynum belim ellerim pertttyemesi iyide saran olsa
Yarına bıraktım birazinida bitmiyooooo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlıkAyy sarma sarmaktan boynum belim ellerim pertttyemesi iyide saran olsa
Yarına bıraktım birazinida bitmiyooooo![]()
Kim yiyecek onlarıHızımi alamadım öldüm bittimmm
İç harcını fazla yapmışım yaprak cikardikca cikardim bı baktım kurulmuş tüm yaprağın sonuna gelmişim az daha diye diye![]()
Abla var daha yarın hepiniz toplasinda saralım noluuuuurEllerine sağlıkGetirseydin birlikte sarardık
![]()
Kiyipta valla isteyemem ben1 yıl sarmam artıkisteyene göndereyim
![]()
Buzluğa sarıp koyayım dedim kız seviyor lakin biraz ipin ucunu kaçırmışımKim yiyecek onları![]()
YaaaKiyipta valla isteyemem benvitrinde sakla o derece perişim
![]()
Ben yarın kvmin bahçesine gideceğim başka sefere artıkAbla var daha yarın hepiniz toplasinda saralım noluuuuur![]()
Kızınada öğret beraber sarınBuzluğa sarıp koyayım dedim kız seviyor lakin biraz ipin ucunu kaçırmışım![]()
Kaccc hemenBen yarın kvmin bahçesine gideceğim başka sefere artık![]()
Emaaan sardı oda zaten ne yer kaldı ne üst baş teli verdim kovdum kenaraKızınada öğret beraber sarın![]()
Olsun ya öyle öğrenecekKaccc hemen
Emaaan sardı oda zaten ne yer kaldı ne üst baş teli verdim kovdum kenara![]()
Dürdü büktü yedirdi babasına senin sardigin daha güzel dedikçeOlsun ya öyle öğrenecek![]()
Beklesinler onlarBunlar bir börek bekliyorlar![]()
Günaydın kuzuGünaydın![]()
Günaydın![]()
Günaydın canlarGünaydın
Hayırlı sabahlar![]()