- 22 Temmuz 2017
- 47.477
- 139.975
- 598
Anladım canımYok canım onda da hiç bir hastalık yok ama 40 yasa başladılar eşi olunca sende oluyorsun.
Kv demde mesela kp oldu diye çıktı o olurken oldu.
Sağolasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımYok canım onda da hiç bir hastalık yok ama 40 yasa başladılar eşi olunca sende oluyorsun.
Kv demde mesela kp oldu diye çıktı o olurken oldu.
Sağ ol bebeğim. Bugün de aynı ağrılar devam ediyor. nasıl zulüm bir ağrıysa ağrı kesici bile kesmiyor Doğru düzgün. İnşallah antibiyotik işe yararalsem çok geçmiş olsun canım, bugün nasılsın
Çok ugrasmıssın minik bellikiNevreste @Filizzz16
Evva
ASSOSyal
Oriana @HanimKelesimiGetir @yorgun anneanne
yasminsay
alsem @Minnosssprensess @Bonus @Kukrim
@Blue_Peri senin pastan kadar iyi olmadi blummmEki Görüntüle 2869493
A.selam canımSelam hanımlaar ıyımısınız hepinizz![]()
Aklını severim hemsomAklıma direkt sen geliyorsun zaten ne zaman kiraz görsemSatılıyor aslında ama ,araştırmak lazım
![]()
Eline sağlık minikim valla interesting bir pasta olmuş doğrusuNevreste @Filizzz16
Evva
ASSOSyal
yasminsay
Merviskom canım papatyam iyiyiz şükür, sen nasılsınSelam hanımlaar ıyımısınız hepinizz![]()
Aaa hadi gözün aydın yasom, bana yok daha. Olsada vurdurmak istemiyorum hiçGünaydın
Eşim şimdi aşı randevusu aldı, bende bakayım dedim, meğer öncelikli aşı sıralamasındaymışım. Şeker ilaçları kullandığım için muhtemelen. Salı günü ilk dozum için randevu aldım![]()
Sağolasın canımAaa hadi gözün aydın yasom, bana yok daha. Olsada vurdurmak istemiyorum hiç![]()
İnşallah canım inşallah işe yarar, sık dişini ağrılari hafifletici doğal bir alternatif var mı acaba bitki çayları falan, ben tam olarak rahatsızlığını da bilmiyorum geçmiş sayfalara çok detaylı bakamadım ama iyi ol inşallahSağ ol bebeğim. Bugün de aynı ağrılar devam ediyor. nasıl zulüm bir ağrıysa ağrı kesici bile kesmiyor Doğru düzgün. İnşallah antibiyotik işe yarar
Hayırlısı olsun inşallah yasom, sinovac olsa daha iyi olurdu keşke olsaydıSağolasın canım
Yurtdışı haberlerine bakınca, eşimde yaptırmaya karar verdi. Başta hiç istemedi.
Önce sinovac seçeneğini istedik, ama yok
Diğer Avrupa ülkelerinde biontech geçerli sayıldığını da okuyunca, biontech olalım bari dedik
Sanki Avrupa ülkelerini adım adım gezeceğiz![]()
Aynen ben de,pırlanta olarak var amaAklını severim hemsomevet satiliyo ama hep küçük çocuklar için olanlara denk geldim
koca bebelere göremedim
![]()
İnşallah öyle olmazDaha da ağrıyacak ve başıma iş çıkartacak gibi…![]()
İyidir miniğim sendenNagber yavrum![]()
![]()
Ellerine sağlık çok tatliş olmuşNevreste @Filizzz16
Evva
ASSOSyal
yasminsay
İyiyim cennam çok şükür seni sormalıHayırlı Pazarlar kuzum,nasılsın?![]()
![]()