- 25 Temmuz 2013
- 8.108
- 17.436
- 448
Sanada hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar ❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar ❤![]()
Çok geçmiş olsun yaTaburelrin oturma yeri çıkıktı sehpayi üstüne koymuştum bende dolabın üstünden yukardan kaldırarak geçireyim derken sehpanın altına sıkışmış şey ayağıma fırladı baş parmağıma kemiği zedelenmiş aşko ,ödem olduişte tuhaf bir olay oldu,anlatabildim mi bilmiyorum
![]()
Yok yok topladimDonlar kacismadan toplandı bari![]()
Ben yatıyore sen geliyoreHayırlı akşamlar ❤![]()
Geçmiş olsun kukrişim ❤ benim kv'de de ayağına pazar sepeti düşürmüş bugün söyledi ayağına iki dikiş atmuşlar allah muhafaza dikkat etTaburelrin oturma yeri çıkıktı sehpayi üstüne koymuştum bende dolabın üstünden yukardan kaldırarak geçireyim derken sehpanın altına sıkışmış şey ayağıma fırladı baş parmağıma kemiği zedelenmiş aşko ,ödem olduişte tuhaf bir olay oldu,anlatabildim mi bilmiyorum
![]()
Ona da geçmiş olsunGeçmiş olsun kukrişim ❤ benim kv'de de ayağına pazar sepeti düşürmüş bugün söyledi ayağına iki dikiş atmuşlar allah muhafaza dikkat et![]()
Hayırlı akşamlar ablacım nasılsınSanada hayırlı akşamlar
Öyle deme, hemsomun donlari kötü niyetli insanların elinde oyuncak mı olsun ?Allah seni napmasin![]()
Sen neden erken yatıyorsun filizBen yatıyore sen geliyore![]()
Sağol aşkom ya aminÇok geçmiş olsun ya
Allah beterinden korusun![]()
Çok şükür iyiyimHayırlı akşamlar ablacım nasılsın![]()
![]()
Ya ama çok erken fülüzümBen yatıyore sen geliyore![]()

İyiyim cennam hamdolsun sende iyisindir inşallahNasılsın canım?![]()
![]()