- 20 Mart 2008
- 142.221
- 214.594
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar şekercimGünaydın![]()
Nasılsin ablacım 2gün tatilden sonraBünyeye iyigeliyor demi![]()
![]()
Günaydın yasocum
Günaydınlar
Günaydınlar fülüzüm
Çok mu yapmur yağdı öyle buradada hava kapalı şimdi
Günaydın canımGünaydın![]()
İyiyim fülüzcanım sağol sen nasılsın prenses nasıl iyimiNasılsin ablacım 2gün tatilden sonra![]()
Iyiyim bende şükür oda iyi uyuyo simdi kalkınca beni parka götur dicek ama dışarısını görünce aglicakİyiyim fülüzcanım sağol sen nasılsın prenses nasıl iyimi![]()
Park sevdalısı oda demek ki,hepsi böyle yeterki evden çıksınlar oynasınlar,kıyamam hüsrana uğrayacak deseneIyiyim bende şükür oda iyi uyuyo simdi kalkınca beni parka götur dicek ama dışarısını görünce aglicak![]()
Yatakta bir şey yemeyi sevmem ablam. Huyumdur, illaki üstüme dökerim masa haricinde yediğimdeÇay hazırsa sıkıntı yok koy tepsiye yap kahvaltını yatakta![]()
Günaydın cancağzımGünaydın![]()
Git tabi ki ablacımBenşm mr raporu yazılmış dün mesajı gelmiş bugün gitsem mi acaba hastaneye sonuçlar için sabahtan bakılıyor.
Bende çok sevmem aslında,benimde laptopun üstünde hep ekmek kırıntıları olur nasıl saçıyorsam artıkYatakta bir şey yemeyi sevmem ablam. Huyumdur, illaki üstüme dökerim masa haricinde yediğimde![]()

çok keyiflioluyor gerçi.Saat 10 gibi orda olmam lazım gideyim demi nasılsa yemeğimde var bir temizlik işi var gelşnce halledrim olduğu kadarıylaGit tabi ki ablacım![]()
Kafan rahat eder ablam, üşengeçlik basmadan kalk benceSaat 10 gibi orda olmam lazım gideyim demi nasılsa yemeğimde var bir temizlik işi var gelşnce halledrim olduğu kadarıyla
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel hafta olur umarım şua hastalıklar geçseydi
sıra geldi tabi bu gün annemde olacak biraz tedirgindi sakinleştirmeye çalıştım çıkmada yaptıralım artık bitsin şu illetGünaydın canım
Yarın şu aşımı olaydım diyorum bende![]()
Günaydın sekerciğimGünaydınlar şekercim![]()