• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Canım bugün değil yapıldığı günde bayağı muhabbet yapıldı.Oda haklı olarak üstüne alıp bozuluyor🤷🏻‍♀️
Ama ben ona hitaben bişey demedim bana böyle deme hakkına sahip değildi yok kötülemişler falan diye, ben kendi adıma kötüleme falan yapmadım çünkü 🤷🏼‍♀️

Bereketli olsun 🤩 güzel oluyor yaa annemlerin bağ var ufak ordan kuruyor sağolsun . Çok seviyoruz kızla ben🤤
Şart bahçeye bı asma 🤩
Benim asmam var ama toplasan 1 tencere etmiyor. 3 defa toplayacağım ki, sardığıma değsin🤷🏻‍♀️
Annem gelinlerine 2’şer bidon salamura yapmış, bana 1 poşet verdi. Daha yapacak gelinlerine. Ben üvey evlat 🤣🤣

Alamadimya kotuleyebilirim falan yazmış makarasina bence azonce gördüm öyle biseydi takılmış sanırım canoom
Aslında bu tür muhabbetlere ben bile bozuluyorum çünkü ben verdim🤷🏻‍♀️Ama 3.kez yapıldı hiç böyle muhabbet olmamıştı bende şaşırdım🤷🏻‍♀️

Kötü ya da art niyetle bir şey söylemedik ki Nevoş 🤷🏻‍♀️
Hiç konuşmayalım tarifler hakkında, eğlenmeyelim mi🤷🏻‍♀️
Tabi yapılır muhabbet ama bu uygunluğu ile ilgili olunca üzülebiliyor insan🤔Sunuma veya görüntüsüne laf edilir bende ediyorum ama bu farklı🤷🏻‍♀️

Tabi yapılır muhabbet ama bu uygunluğu ile ilgili olunca üzülebiliyor insan🤔Sunuma veya görüntüsğne laf edilir bende ediyorum ama bu farklı🤷🏻‍♀️
Uygunlugu ile ilgili ne zaman konusulduki nevoş ilk paylaştıgı gun mü

Tabi yapılır muhabbet ama bu uygunluğu ile ilgili olunca üzülebiliyor insan🤔Sunuma veya görüntüsğne laf edilir bende ediyorum ama bu farklı🤷🏻‍♀️
Uygunluğu hakkında konuşmadım kendi adıma🤷🏻‍♀️
Beklentim farklıydı, gördüğüm farklı ve çokta güzel sunulmuştu. Bunu konuştum🤷🏻‍♀️
Hee, alınılıyor ise, hiç yorum yapmam tarifler hakkında🤷🏻‍♀️

Bence sana değil canım genel söyledi🤷🏻‍♀️Bende konuyu bilmiyorum.Ama ilk günde çok bozuldu haliyle🤔
İnşallah nevoş cünkü ben bi hatamın oldugunu dusunmuyorum cantaneme ozel bısey demedim yanı ne ılk paylastıgı gun ne bugun, sadece lahmacun boregını rulo sanırdım boyle olunca fındık lahmacun gibi olmus ama degısık olmus dedim hatta bu kötü bısey demek değil ki 🤷🏼‍♀️

Benim asmam var ama toplasan 1 tencere etmiyor. 3 defa toplayacağım ki, sardığıma değsin🤷🏻‍♀️
Annem gelinlerine 2’şer bidon salamura yapmış, bana 1 poşet verdi. Daha yapacak gelinlerine. Ben üvey evlat 🤣🤣
Allahiiiiim 🤣 hakikaten üveymisin yohsam yokkk🤣🤣laf çak arada 🤣

Back
X