• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Evet canım bu lahmacun falan denildi🤷🏻‍♀️Ama ne farkeder aynı işlem bu miniği🤣
Ben o konusmaları okumamısım canım, yanı onlara istinaden bişey demedim ben bugun baska bı muhabbeti ama ona hitaben değildi

İnşallah nevoş cünkü ben bi hatamın oldugunu dusunmuyorum cantaneme ozel bısey demedim yanı ne ılk paylastıgı gun ne bugun, sadece lahmacun boregını rulo sanırdım boyle olunca fındık lahmacun gibi olmus ama degısık olmus dedim hatta bu kötü bısey demek değil ki 🤷🏼‍♀️
Yanlış anlamış olabilir bak iyi oldu düzeltildi oda rahat olur🤗O ilk gün edilen laflardan dolayı çekileyim bile dedi🤷🏻‍♀️

Kız ne laf çarpması, çok güzel görünüyor dedik🤷🏻‍♀️

Bu yazdıgımı okumadın heralde o dediğini bana dediysen… C A N O C A N O

Sen olayları cok yanlıs anlıyosun lahmacun boregını Nevreste Nevreste den ben istedim verdim onu dedi bende şakasına nasılsa lahmacun boregını ben almadım diye lahmacun lahmacundur diyebilirim dedim sorun mu var?

Canım bugün değil yapıldığı günde bayağı muhabbet yapıldı.Oda haklı olarak üstüne alıp bozuluyor🤷🏻‍♀️

Alamadimya kotuleyebilirim falan yazmış makarasina bence azonce gördüm öyle biseydi takılmış sanırım canoom

Ama ben ona hitaben bişey demedim bana böyle deme hakkına sahip değildi yok kötülemişler falan diye, ben kendi adıma kötüleme falan yapmadım çünkü 🤷🏼‍♀️

Keşke tüm yazısmaları okusaydıda ona göre cephe alsaydı
İlk günden bugüne laf oluyor. Hanginiz olsanız alınırsınız. Börek değil direk lahmacun bu deniliyor.
Nede olsa ben alamadım. İsteğigim gibi kötüleyebilirm deniyor.

Yani bu yapım aşamasına ben tek başıma karar vermedim. Onay almasaydı yapmazdım. Art arda söylemler oldugu için artık can sıkmaya başladı. Tabiki şakaları yaparız ederiz ama herşeyin bir dozu var

İlk günden bugüne laf oluyor. Hanginiz olsanız alınırsınız. Börek değil direk lahmacun bu deniliyor.
Nede olsa ben alamadım. İsteğigim gibi kötüleyebilirm deniyor.

Yani bu yapım aşamasına ben tek başıma karar vermedim. Onay almasaydı yapmazdım. Art arda söylemler oldugu için artık can sıkmaya başladı. Tabiki şakaları yaparız ederiz ama herşeyin bir dozu var
Yanlış anlaşılma olmuş canım sıkıntı yok bence🤗

Gelinler hep kıymetli🤷🏻‍♀️
Yok, gelinleri arasında sıkıntı çıkmasın diye🤭
Geçen gittiğimde yapraklara baktım, yeğenim canım sarma istiyor babaannem deyince çekildim asmanın yanından. Annem toplayayım sana dedi, yok dedim, sen çocuklara sar, ben bulurum yaprak dedim. Yine de gelinlere salamura basarken, bana 1 poşet taze ayırmış. Sanada salamura yapayım mı dedi, benim için tazesi daha makbul, kaynatıp kaldırıyorum dedim. O zaman sana taze toplayıp, dondurucuya atayım dedi🤭

Sen yerken ölcen biz yemezken🤣🤣🤣
Fuluzumyaa deme öyle her yediğimde bu sözün gelecek aklıma boğazıma duracak yediklerim🤣🤣🤣
Yemek yemek miii 😁
Hemde o biçim yemek🤣
Aslında bu tür muhabbetlere ben bile bozuluyorum çünkü ben verdim🤷🏻‍♀️Ama 3.kez yapıldı hiç böyle muhabbet olmamıştı bende şaşırdım🤷🏻‍♀️
Yanlış anlaşılmalar olabilir abla yada nebilim konuyuda yeni okudum zaten çokta güzel yapmış zalıım🙄
Ne etsin anam. Altında büyük gelin, üstünde guççük gelin, ortalarında kaldı🤣🤣
Bana sıra gelmiyor 🤣🤣
Amaniiiiin alttan üstten kadında haklı🤣
Ama yinede koy ağırlığını vur elini masaya yasom 😁

Geçen gittiğimde yapraklara baktım, yeğenim canım sarma istiyor babaannem deyince çekildim asmanın yanından. Annem toplayayım sana dedi, yok dedim, sen çocuklara sar, ben bulurum yaprak dedim. Yine de gelinlere salamura basarken, bana 1 poşet taze ayırmış. Sanada salamura yapayım mı dedi, benim için tazesi daha makbul, kaynatıp kaldırıyorum dedim. O zaman sana taze toplayıp, dondurucuya atayım dedi🤭
Sağ olsun🤗🤩😍

Oriana Oriana ben senin sunumu merak ediyorum🤷🏻‍♀Ciddi planların var mı 🤷🏻‍♀️Ne zaman gelecek🤔
Nevoşum bu sıra cok yogunum kendı evımızde falan yemek yemiyoruz annelerdeyız genelde o yuzden evde cok bulunamıyorum bide kayınvalidemlerin yazlıgında oluyoruz haftasonuda ondan yapamadım bi türlü sunum düşünmem mi düşünüyorum tabi😁 inşallah yapıcam gecte olsa🤗🤗

Yav sen ne tatlusun hiiiii🤩🤩🤩

Nevoşum bu sıra cok yogunum kendı evımızde falan yemek yemiyoruz annelerdeyız genelde o yuzden evde cok bulunamıyorum bide kayınvalidemlerin yazlıgında oluyoruz haftasonuda ondan yapamadım bi türlü sunum düşünmem mi düşünüyorum tabi😁 inşallah yapıcam gecte olsa🤗🤗
Yorma kendini heeeec 🤣

Ya gelse bizde görsek🤣Korkmamız gerekiyor mu🤣
Hadi inşaallah😍💖

Fuluzumyaa deme öyle her yediğimde bu sözün gelecek aklıma boğazıma duracak yediklerim🤣🤣🤣

Hemde o biçim yemek🤣

Yanlış anlaşılmalar olabilir abla yada nebilim konuyuda yeni okudum zaten çokta güzel yapmış zalıım🙄

Amaniiiiin alttan üstten kadında haklı🤣
Ama yinede koy ağırlığını vur elini masaya yasom 😁
Yeğenlerim seviyor, kıyamam🤷🏻‍♀️
Anneler günü zamanı erkek kardeşim ile birlikte hediye aldık. Bana uğrayacaktı küçük gelin, yeğenimin (3) elinde bir poşet yaprak geldi. “Hala bana sarma sar” diyor minnak🤣🤣
Annesine bunu halama vermeyelim demiş, anneside halan sana sarma saracak, ondan götürüyoruz diye kandırmış🤣🤣

Back
X