Aşkom önce biontech için randevu aldım.Sinovac yoktu.Sonra sinovac randevusu açıldı.Diğerini iptal edip sinovac aldımSeçenek sundular mi aşkom? BionTech mi vardı sadece? Sifa olsun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkom önce biontech için randevu aldım.Sinovac yoktu.Sonra sinovac randevusu açıldı.Diğerini iptal edip sinovac aldımSeçenek sundular mi aşkom? BionTech mi vardı sadece? Sifa olsun inşallah![]()
Gönlüne göre olmuş aşkom,sevindimAşkom önce biontech için randevu aldım.Sinovac yoktu.Sonra sinovac randevusu açıldı.Diğerini iptal edip sinovac aldım![]()
Öyle oldu aşkom çok sağ olGönlüne göre olmuş aşkom,sevindim![]()
Gğnaydınyavru davşanımYasom
Gunaydiiiin fuluzum
Günaydın abla davsan
Günaydın kuzumm![]()
Kolay gelsin şimdiden canımcımAmin ablam, inşallah
Evet canım ama hiç sanmıyorum son doz olacağını. Dün yine yattık, yine yangınlar yine ben
Ben koltuğu geriye atıyorum, arkamı da aşağı çekiyorum. uyumaya ramak kala pozisyonu![]()
Şifa olsun minnoşum13.30 da ama erken gideceğim canım işim çok biran önce vursunlar 11 de çıkıcam 11.30 gibi aile hekiminde olurum
Şifa olsun fülüzcanımOtobuse binip aşıya gidiyore
Hayırlı cumalar nevoşum aşı saat kaçta seninHayırlı Cumalar![]()
aminnn canımAmin cümlemize inşallah![]()
sağ ol ablacımGğnaydınyavru davşanım![]()
![]()
Kolay gelsin şimdiden canımcım
Şifa olsun minnoşum
Şifa olsun fülüzcanım
Hayırlı cumalar nevoşum aşı saat kaçta senin
Geçmişler olsun sanada nevoşumSağ ol ablacım![]()
Sen de sağol aşkomÖyle oldu aşkom çok sağ ol![]()
Tedavisi olsunda, 2-3 doz daha eklensin kuzu. Ona takılma bence. Sonrası yansın gecelerAmin ablam, inşallah
Evet canım ama hiç sanmıyorum son doz olacağını. Dün yine yattık, yine yangınlar yine ben
Ben koltuğu geriye atıyorum, arkamı da aşağı çekiyorum. uyumaya ramak kala pozisyonu![]()
Aşısız pek kmse kalmadı burada .sağ ol ablacım![]()
Sagol ablamGğnaydınyavru davşanım![]()
![]()
Kolay gelsin şimdiden canımcım
Şifa olsun minnoşum
Şifa olsun fülüzcanım
Hayırlı cumalar nevoşum aşı saat kaçta senin
O frene bende basıyorum hep,artur diyorki frene basma ben basarım,eskiden hızlı kullanırdı yaşlanınca duruldu birazTedavisi olsunda, 2-3 doz daha eklensin kuzu. Ona takılma bence. Sonrası yansın geceler
Asla yolculuk sırasında uyuyamıyorum, ASLA...
Defalarca kaza geçirmiş ve ya atlatmış bir yolcuyum. Artık sağ koltukta firene basa basa ve kapının kolunu şoku tuta tuta geziyorum
Uzun yolu çok seviyorum, ama araçtan indiğimde sağ kolum kasılmış ve çok yorgun iniyorum![]()
13.30 da ama erken gideceğim canım işim çok biran önce vursunlar 11 de çıkıcam 11.30 gibi aile hekiminde olurum
Otobuse binip aşıya gidiyore
sanırım şuan tekim bende 1 saat sonra olucam inşallahAşısız pek kmse kalmadı burada .![]()
Hangi aşıyı olacaksınSagol ablam![]()
amin canımm
Süper minnoşummsanırım şuan tekim bende 1 saat sonra olucam inşallah![]()
Biontech ablaHangi aşıyı olacaksın![]()