- 20 Mart 2008
- 142.176
- 214.475
- 1.423
- 61
Sen ne zaman olacan çicemmm biraz çrkimsergibisin öyle okudumGözün aydın nevoşum, şifa olsuniyi misin ağrın var mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zaman olacan çicemmm biraz çrkimsergibisin öyle okudumGözün aydın nevoşum, şifa olsuniyi misin ağrın var mi
![]()
Ben de bebekte iyi şükür. Ben 23unde doğsun diyorum doktor 10 gün daha beklesin diyor anlaşamıyoruzÇok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın, bebiş nasıl?
Ağrı için erken canımGözün aydın nevoşum, şifa olsuniyi misin ağrın var mi
![]()
Ne var 23 Temmuz’daBen de bebekte iyi şükür. Ben 23unde doğsun diyorum doktor 10 gün daha beklesin diyor anlaşamıyoruz![]()
İnşallah. O zaman yanak yanağa bi selfie çekeriz artık ahsjahjsGüzel olurdu
Şu hastalık bitsin geleceğim![]()
Benim kafa hiç iyi değil, Haziran bitmeden, Temmuz’a atladımNe var 23 Temmuz’da
Aslında güzel gün, annem ve babamın evlilik yıl dönümü![]()
Hahah 23den sonra çok doğum günü var kimseyle aynı gün olsun istemiyorum, her gün ayrı bir pasta yensinNe var 23 Temmuz’da
Sen Haziran 23 dedin değil miHahah 23den sonra çok doğum günü var kimseyle aynı gün olsun istemiyorum, her gün ayrı bir pasta yensin
23den once de ikizlermis evde bir tane ikiz var zaten yeter![]()
Temmuz değil o haziran koçummmNe var 23 Temmuz’da
Aman Allah korusun kız hahha 1 yaşında dogacaksa temmuz da beklerim ama mümkün değilSen Haziran 23 dedin değil mi
Ben Temmuz’a geçtim![]()
Evet çiçeeemm, ben herkese soruyorum nasıl oldular diye, az buçuk sıyırmış vaziyetteyimSen ne zaman olacan çicemmm biraz çrkimsergibisin öyle okudum
Ablam, benim kafa gidik. Dünde saçmaladımTemmuz değil o haziran koçummm![]()
Benimde gitmem lazımmBenim kafa hiç iyi değil, Haziran bitmeden, Temmuz’a atladım
Acil tatile gitmem lazım![]()
Inş olmazda benide rahatlatır nevoş yasiAğrı için erken canım![]()
Hepimiz anlattık nasıl olduğunu,sen biraz korkuyor gibisin sanki yan etkifilanmı acaba olur diyorsun çicemmmEvet çiçeeemm, ben herkese soruyorum nasıl oldular diye, az buçuk sıyırmış vaziyetteyim![]()
Hepimiz yapıyoruz arada öyle,olur bunlar yasocum .Ablam, benim kafa gidik. Dünde saçmaladım
Beynim yorgun sanırım![]()
Eşindemi olmadı yoksa aşıyı.Inş olmazda benide rahatlatır nevoş yasi![]()
İyiyim canım hiç sıkıntı yok çok şükürGözün aydın nevoşum, şifa olsuniyi misin ağrın var mi
![]()
Evet çiçeem yan etki yapıyomuş ya bazılarında ondan korkuyorum o bazısı ben olursam diyeHepimiz anlattık nasıl olduğunu,sen biraz korkuyor gibisin sanki yan etkifilanmı acaba olur diyorsun çicemmm
Hepimiz yapıyoruz arada öyle,olur bunlar yasocum .
Yok olmadıEşindemi olmadı yoksa aşıyı.