Eşim ile beraber olduk. Oda hissetmediNiye ama sebeb ne
Arturda öyle dedi hiç hissetmedim bile dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ile beraber olduk. Oda hissetmediNiye ama sebeb ne
Arturda öyle dedi hiç hissetmedim bile dedi.
Sinovac olduğumda bizede kağıt imzalattılar ilk aşıda.Sinovac arası 28 gün sizin uzun oluyor.Biontech için kağıt imzalatıyorlar![]()
Aynen elticim. Form dolduruyorsun aşıdan evvelSinovac arası 28 gün sizin uzun oluyor.Biontech için kağıt imzalatıyorlar![]()
Birazda iğneyi yapanın el becerisi aslındaEşim ile beraber olduk. Oda hissetmedi![]()
Evet abla 16 sına aldım.Ama bugün okduğum hastane eve 5 dk mesafeydi.Onda randevu yok.Diğer hastanede vardı onu aldık.Gerekirse sonra değişirizÇok sevindim gene 28 gün süreli demi sinovac'ta..![]()
![]()
Biz doldurmadık sinovacta yokmuşAynen elticim. Form dolduruyorsun aşıdan evvel![]()
Aynen ablamBirazda iğneyi yapanın el becerisi aslında
Oldum canim oldum 15tanede pinar beyaz aldim migrosta beyazi bitirdim

Şimdi kalkmış ablaSinovac olduğumda bizede kağıt imzalattılar ilk aşıda.
Ben doldurdum biontech deBiz doldurmadık sinovacta yokmuşBiz bilmedik doldurduk. Sonra sizin sinovac dediler.Onda form yok
![]()
E nabıza girince randevunuz var gibi sanki diye çerçeve açılıyor sayfada onu iptal etmen lazım önce.Evet abla 16 sına aldım.Ama bugün okduğum hastane eve 5 dk mesafeydi.Onda randevu yok.Diğer hastanede vardı onu aldık.Gerekirse sonra değişiriz![]()
Şifa olsun inşaallahOldum canim oldum 15tanede pinar beyaz aldim migrosta beyazi bitirdim![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen ablacım.Birazda iğneyi yapanın el becerisi aslında
Evet onda dolduruluyormuşBen doldurdum biontech de![]()
Aman olduk iste bitti gittiEvet onda dolduruluyormuş![]()
Aldım ama bilmiyorumE nabıza girince randevunuz var gibi sanki diye çerçeve açılıyor sayfada onu iptal etmen lazım önce.
Yoksa randevu alamıyorsun başka hastanede.
AynenAman olduk iste bitti gitti![]()
Sinovac’ı benim gittiğim hastanede acilde yapıyorlardı. Bizi yatakhane katına aldılarBiz doldurmadık sinovacta yokmuşBiz bilmedik doldurduk. Sonra sizin sinovac dediler.Onda form yok
![]()
İkiside kalabalık değildi.Sinovac’ı benim gittiğim hastanede acilde yapıyorlardı. Bizi yatakhane katına aldılar![]()