- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Amannn oldum beklemedim bile carsiya ciktim gezdim migrosa girdim ölursem yolda ölurumSinovac’ı benim gittiğim hastanede acilde yapıyorlardı. Bizi yatakhane katına aldılar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannn oldum beklemedim bile carsiya ciktim gezdim migrosa girdim ölursem yolda ölurumSinovac’ı benim gittiğim hastanede acilde yapıyorlardı. Bizi yatakhane katına aldılar![]()
Geçmişler olsun canım, şifa olsunOldum canim oldum 15tanede pinar beyaz aldim migrosta beyazi bitirdim![]()
![]()
![]()
![]()
Kesinlikle nevoşum geçti bitti bugün darısı diğerine olsunAynen ablamAllah razı olsun onlardan
![]()
Şifalar olsun fülüzcanımOldum canim oldum 15tanede pinar beyaz aldim migrosta beyazi bitirdim![]()
![]()
![]()
![]()
Biz olurken vardı çünkü değişmiş demekki.Şimdi kalkmış abla![]()
Herkesin el becerisi farklı tabi.Aynen ablacım.
Beni eşimle birlikte aynı odaya aldılar, görümcemi kadınların aşı odasına aldılar.
Bana erkek dr aşı yaptı, görümceme kadın yapmış.
Ben iğne girişini hiç hissetmedim, ama ilaç yaktı. Görümcemin iğne çok acıtmış, ilacı hissetmemiş.
Benim aşı yerim kızarmadı bile, görümcemin su topladı
İkimizde biontech olduk, sadece uygulayan doktorlar farklıydı![]()
Sagol canimGeçmişler olsun canım, şifa olsun
15 beyaz nedir yahu![]()
Değiştirme bence nevoş kalsın randevun.Aldım ama bilmiyorum![]()
O sebeple değil canım, dinlenme zamanında baş dönmesi falan olursa uzansınlar diye kapatmışlar yatakhane katınıİkiside kalabalık değildi.![]()
Amin inşaallahKesinlikle nevoşum geçti bitti bugün darısı diğerine olsun
Şifalar olsun fülüzcanım
Biz olurken vardı çünkü değişmiş demekki.
Herkesin el becerisi farklı tabi.
Arturda bişi olmadı hiç gayet mennundu.
Bende 2.aşıda biraz ağrı yaptı o kadar geçti sonra oda.
Evet abla elbet gidilirDeğiştirme bence nevoş kalsın randevun.
Darısı çocuklara olsun bir an önceAmin inşaallah![]()
10 dk bekleyip eve geldikO sebeple değil canım, dinlenme zamanında baş dönmesi falan olursa uzansınlar diye kapatmışlar yatakhane katını![]()
Amin inşaallahDarısı çocuklara olsun bir an önce![]()
Aynen bide herkes yoğunluk yaşıyor şu anda riske atma anlamındaEvet abla elbet gidilir![]()
Şifa olsun fuluzummOldum canim oldum 15tanede pinar beyaz aldim migrosta beyazi bitirdim![]()
![]()
![]()
![]()
Şifa olsun fülüzümOldum canim oldum 15tanede pinar beyaz aldim migrosta beyazi bitirdim![]()
![]()
![]()
![]()
Haftaya sana da çıkar![]()
Herkes bı olsun daSagol perim sıra sizde![]()