• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Herkes bı olsun da 🤣
Bitane 55 60 yaslarinda kadin oturmus oraya sirasini bekliyo birtane genç ogretmen bebegi asi yaptirmaya gelmis diyoki oglum sendemi olcan abla biz olduk eee nezaman ogretmenim ben,hee tamam simdi sen nediyosun bu ise ben korkuyorum olmak istemiyorum abla neden diyo eee tümör yapiyomus eee ne ara aşı olanlar tümör oldu dedi adamda🙋‍♀️ ay ben olmucam deyip kalkti sonra teyze nereye gidiyosun yalan yanlis biliyosunuz milletin sözune neden inanıyosunuz dedi oyle deyince ismi okundu oldu asisini🤣🤣

Bitane 55 60 yaslarinda kadin oturmus oraya sirasini bekliyo birtane genç ogretmen bebegi asi yaptirmaya gelmis diyoki oglum sendemi olcan abla biz olduk eee nezaman ogretmenim ben,hee tamam simdi sen nediyosun bu ise ben korkuyorum olmak istemiyorum abla neden diyo eee tümör yapiyomus eee ne ara aşı olanlar tümör oldu dedi adamda🙋‍♀️ ay ben olmucam deyip kalkti sonra teyze nereye gidiyosun yalan yanlis biliyosunuz milletin sözune neden inanıyosunuz dedi oyle deyince ismi okundu oldu asisini🤣🤣
Böyle propagandalar olacak canım ve oluyorda 🤷🏻‍♀️

Kısırlık vs vs birsürü laf çıkardılar kuzu o laflar bitmez😁
Yine olmuş bak 😁😁

Kazık cakacaklar dünyaya 🤣🤣🤣🤣🤣

Ben çok hassas biriyim😍İnan çok hasta olurum.Her şeyden nem kaparım🤩
Dur bakalım bende nasıl olacak🤗
Ama keşke sinovac için randevu alsan cesaret edemezsen iptal ederdin😍
Randevuyu aldiktan sonra iptaletmem zaten nevoş, şu an bayağı cesareti topladım 🤣

Çok güsel nevoş randevı-unda alınmış süper :KK200:

Sen böyle düşünürsen yanlış yaparsın bence.
Normal aşı bile yaptırsan o kol ağrısı zaten oluyor hafiften okul zamanlarını düşünsene çicemmm

Neden peki senmi tetkledin admı yoksa olma diye
Ben müdahale etmem çiçeem, o da kendinden sorumlu 🤗

Back
X