- 20 Mart 2008
- 142.175
- 214.474
- 1.423
- 61
Güzel sonuçlar çıksın çicemmm,hemen al gelll aferin sanaSonuçlarım haftaya çıkacak, doktor yokmuş onu bekleyeceğim sonuç için ciceeemalıp geliyom
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel sonuçlar çıksın çicemmm,hemen al gelll aferin sanaSonuçlarım haftaya çıkacak, doktor yokmuş onu bekleyeceğim sonuç için ciceeemalıp geliyom
![]()
Yap yap, normalde yemek bölümünden uzak duruyorum ama börek başlıkları görünceSelam canolar
Nette bir tarif gördüm. KK da hiç yapılmadı diye yapasım geldi![]()
Börek yapma fikri çık git aklımdan. Zaten pizzam gitti, ıngaaaaa
Ne sonucu kuzumSonuçlarım haftaya çıkacak, doktor yokmuş onu bekleyeceğim sonuç için ciceeemalıp geliyom
![]()
Sagol canim yok sıkıntı aksama yarina olurmu bilmem ama olsada sorun yok enazindan görevimizi yaptikSifa olsun filizko, sen nasılsın bişeyin var mi![]()
Hayırlı cumalar nevrestem.Ablacım nasılsın![]()
Hadi enabızdan al gel bekliyoruz![]()
Güzel sonuçlar çıksın çicemmm,hemen al gelll aferin sana![]()
![]()
Aldım aldımSagol canim yok sıkıntı aksama yarina olurmu bilmem ama olsada sorun yok enazindan görevimizi yaptik![]()
Geçmiş olsun bitanemTiroid ve şeker sonucum kuzum![]()
Hayırlı Cumalar ablacımHayırlı cumalar nevrestem.iyiyim canım
sağlığına duaciyim.
Hadi hayırlı olsunAldım aldım
30 haziran ,sinovacsağlık ocağında olacak
![]()
Hadi bajaklım hayırlı uğurlu bolşifalı olsunAldım aldım
30 haziran ,sinovacsağlık ocağında olacak
![]()
Çok sagol nevoşumHadi hayırlı olsun![]()
Ayy çok sağol çiçeem, sizin desteğiniz olmasa asla alamazdım korkudanHadi bajaklım hayırlı uğurlu bolşifalı olsun![]()
![]()
Hep destek zaten her birimize çicemm,çok sevindim ciddenAyy çok sağol çiçeem, sizin desteğiniz olmasa asla alamazdım korkudan![]()
Evet bende sinovac aldımÇok sagol nevoşumsende sinovacti demi nevoş, korkmuyoruz dimi
![]()
Hocam nasılsın aşı oldunmu sendeHayırlı cumalar nevrestem.iyiyim canım
sağlığına duaciyim.
Heeee vallla aşı bizden korksun yaniEvet bende sinovac aldım
O bizden korksun biz niye korkalım![]()
Maskelerden kurtulalım inşaallahHeeee vallla aşı bizden korksun yani![]()
![]()