- 20 Mart 2008
- 142.172
- 214.473
- 1.423
- 61
Burcun ne çicemmmmÇünkü kafaya takacak halihazırda birşey buluyorum yine![]()
Eyvahh deme öyle demeee skandalllAşıyı bırak başka bir şey bulYa senin börek sonuncu olursa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcun ne çicemmmmÇünkü kafaya takacak halihazırda birşey buluyorum yine![]()
Eyvahh deme öyle demeee skandalllAşıyı bırak başka bir şey bulYa senin börek sonuncu olursa
![]()
Nevoş ama en damardan giriyorsun heeAşıyı bırak başka bir şey bulYa senin börek sonuncu olursa
![]()

Börek sunumum için bu kadar asortik olmasa da gold çay kaşığı kullanacağım.
23 temmuzBurcun ne çicemmmm![]()
Eyvahh deme öyle demeee skandalll![]()
Misspare börek yapmış haberin var mıSenin vurduğun yerde gül biter çiçeeem![]()
Nazım geçmese dermiyim hiç çicemmmm seviyom hepiniziSenin vurduğun yerde gül biter çiçeeem![]()
Kısmet değilmiş demekki nevoşum çok emin değilsen zorlama bencedeAbla çok uğraştım.Birde demek bir sebebi var mani olduZorlamasam mı dedim
![]()
Olma ihtimali varNevoş ama en damardan giriyorsun hee![]()
![]()
Kaşık bardaga mi girmiş
Belki 1.olurdu bir şey engel olduNazım geçmese dermiyim hiç çicemmmm seviyom hepinizi![]()
Kısmet değilmiş demekki nevoşum çok emin değilsen zorlama bencede
Vayyy yakışırrrrrBörek sunumum için bu kadar asortik olmasa da gold çay kaşığı kullanacağım.![]()
Burç özelliğini çok bilmem gerçide23 temmuzaslan
![]()
Evet haberim var nevoşum, sürpriz dedi ne olduğunu hâlâ bilmiyorumMisspare börek yapmış haberin var mı![]()
Bazen olmayıncada olmuor be nevoşum,bişiler ters tepiyor sanki benim tatlıda muhallebeyi döküşüm gibiBelki 1.olurdu bir şey engel olduO kadar güveniyorum
![]()
Seni yirimNazım geçmese dermiyim hiç çicemmmm seviyom hepinizi![]()
Kısmet değilmiş demekki nevoşum çok emin değilsen zorlama bencede
Yok açılmadı özelden gördümEvet haberim var nevoşum, sürpriz dedi ne olduğunu hâlâ bilmiyorumkonu açıldı dimi
![]()
Valla olabilir, çok iddialılar varOlma ihtimali var![]()
Nasip ablamBazen olmayıncada olmuor be nevoşum,bişiler ters tepiyor sanki benim tatlıda muhallebeyi döküşüm gibi![]()
Tabi tabiValla olabilir, çok iddialılar varben birincilikten geçtim artık
son beşe girmeyeyim nevoş
![]()
Çok minnoş bir burçtur kendileri ciceemVayyy yakışırrrrr
Burç özelliğini çok bilmem geçide