Canım tarayıcıyı değiştir.Hangisini kullanıyorsun.Özellikle sunumlar kırpınca küçük oluyor.Evet çok resim çektim ama kırptikca olmadı olanları ekledim bir resim.kalmis eklemedigim oda.kalsin ne yapayım canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tarayıcıyı değiştir.Hangisini kullanıyorsun.Özellikle sunumlar kırpınca küçük oluyor.Evet çok resim çektim ama kırptikca olmadı olanları ekledim bir resim.kalmis eklemedigim oda.kalsin ne yapayım canım ya
Nevoş cıııss yaparKuzum ondan değil ilk kez katılıcam ya heycan yaptım bidenhata falan yaparım diye korktum.nevresteden![]()
Hangisini kullanayim bilemedim kiCanım tarayıcıyı değiştir.Hangisini kullanıyorsun.Özellikle sunumlar kırpınca küçük oluyor.
Chormeden ekle genelde hiç sorun olmuyor.Hangisini kullanayim bilemedim ki
Yasakları sıralayınca dur dedim ilk kez katılıcam
Tamam ekleyim keşke sorsaydım bunu ama tecrübe olduChormeden ekle genelde hiç sorun olmuyor.
Yok ya ben bir şey yapmıyorum.Yasakları sıralayınca dur dedim ilk kez katılıcam
Bide.korktum bdv acarım konuyu diye allahım yer yarilsa az gelirdi![]()
![]()
![]()
Gelsin konu olmazsa isterimTamam ekleyim keşke sorsaydım bunu ama tecrübe oldu
Ikincide herşey daha kolay olacak paremYasakları sıralayınca dur dedim ilk kez katılıcam
Bide.korktum bdv acarım konuyu diye allahım yer yarilsa az gelirdi![]()
![]()
![]()
Valla canım benim.ben namaz topigini geyiğe etiket yapmış biriyim hepsi olur beklenir yaniYok ya ben bir şey yapmıyorum.![]()
Inşallah SosyalimIkincide herşey daha kolay olacak parem![]()
Olsun bizde yapıyoruz aradaValla canım benim.ben namaz topigini geyiğe etiket yapmış biriyim hepsi olur beklenir yani![]()
![]()
![]()
Nevoş kolun agriyo muOlsun bizde yapıyoruz arada![]()
Olsun bizde yapıyoruz arada![]()
Neyse ki hafif sıyrıklarla atlattık parem
İnşaallah doğru yere konu açtın
Allah'ım daha açılmadı bekliyorum heycan heycan heycanİnşaallah doğru yere konu açtın![]()