Hakkını vermişsinKonu ilk açıldığında bir kaç kez etiket yapıldı , onları bir şekilde atlattım, sonra yine sorulur diye kaçtım, paçanganın peşine çok fena düşüldü, korktum, kaçtım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkını vermişsinKonu ilk açıldığında bir kaç kez etiket yapıldı , onları bir şekilde atlattım, sonra yine sorulur diye kaçtım, paçanganın peşine çok fena düşüldü, korktum, kaçtım![]()
Hadi bakalımDaha açamadım konuyu![]()
Sır ortaya çıktı artık , herkesin beklediği tarif nihayet geldiÇalışıyor ve uğramıyor bu ara denince, 2 nick akla geldi zaten. Biri sen![]()
Tahmin ettim yapıldığını, ama kimde olduğunu bilmiyorum.Oda yapıldı ama yok ortada![]()
Geçen yıl 1.olduğu içinSır ortaya çıktı artık , herkesin beklediği tarif nihayet geldio değil de bir sürü çok güzel ve çok popüler börek var, paçanga niye bu kadar olay oldu
![]()
Onunda oy potansiyeli çokTahmin ettim yapıldığını, ama kimde olduğunu bilmiyorum.
Ben ondan çok tırsıyorum![]()
Çok isteyeni oldu diye canımSır ortaya çıktı artık , herkesin beklediği tarif nihayet geldio değil de bir sürü çok güzel ve çok popüler börek var, paçanga niye bu kadar olay oldu
![]()
Onu ben bilmiyorumGeçen yıl 1.olduğu için![]()
Bende hiç yapmam ikisinide genelde fırında tepsi böreği yada buzluk böreği yaparımOnu ben bilmiyorum
Dediğim gibi, ben hazır yufkayı sadece paçanga ve sigara böreği için alırım. Ondan aklıma başka börek gelmez fazla![]()
Niye yasmin ne var sigara böreğindeDemek sigara böreği sende.
Açma konuyu![]()
Oda popülerNiye yasmin ne var sigara böreğinde![]()
Sağol canım benim, bu kadar beklenen bir tarif olunca omzumda bir yük oluştu, halbuki sakin sakin yapacaktım ben, bu kadar konuşulunca strese girdimHakkını vermişsin![]()
Ama her yarışmada 1.olan tarif değişebiliyor, hele böreklerde her seferinde farklı tarif 1.olmuşGeçen yıl 1.olduğu için![]()
Emeğine sağlık canım hakkını vermişsinSağol canım benim, bu kadar beklenen bir tarif olunca omzumda bir yük oluştu, halbuki sakin sakin yapacaktım ben, bu kadar konuşulunca strese girdim15 km ekstra yol gittim ,buranın en ünlü yufkacısından yufka aldım
sunumu da, gözümü kararttım, balkonda yaptım, sitede balkonlar yakın, evin önünde de çocuk parkı var, kalabalık oluyor, napıyor bu komşu derlerse desinler dedim ,çıktım
![]()
Benim sunumun iyi değil korkmasın kimseOda popüler![]()
Aynen 1 defa 1.olduAma her yarışmada 1.olan tarif değişebiliyor, hele böreklerde her seferinde farklı tarif 1.olmuş![]()
Benim favorimNiye yasmin ne var sigara böreğinde![]()
Gelsin görelimBenim sunumun iyi değil korkmasın kimse![]()
İlerleyen saatlerde açarım bakalımGelsin görelim![]()