• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Ben hiç göndermedim🤭
Dersler bitti,notlar verildi.
Yinede sabah 8 de kalkıp derse başlıyorlar.Oğlum öğleden sonra dışarı rahat çıkmak için sabah kalkıyor🤭
Kızlarda eksikleri tamamlıyor.
Evde çalışmaya devam etsin🤗4.sınıf mı oldu 5 mi🤔
4.sınıfa geçti. Evde çok sıkılıyor mu acaba diye göndersem mi dedim ama göndermemek daha iyi 🤔

4.sınıfa geçti. Evde çok sıkılıyor mu acaba diye göndersem mi dedim ama göndermemek daha iyi 🤔
İstemiyorsa gönderme demek sıkılmıyor.
1.5 yıldır evdeler öğrendiler evde nasıl vakit geçireceklerini🤗
Önümüzdeki yıl sınavları başkayacak.Yazın 4.sınıfa hazırlığa başlasın.Çok güzel videolar var.Konu anlatımı ve yazılı soruları🤗

İstemiyorsa gönderme demek sıkılmıyor.
1.5 yıldır evdeler öğrendiler evde nasıl vakit geçireceklerini🤗
Önümüzdeki yıl sınavları başkayacak.Yazın 4.sınıfa hazırlığa başlasın.Çok güzel videolar var.Konu anlatımı ve yazılı soruları🤗
Hiç ders çalışmak istemiyor ki
Ona kalsa hep telefon, TV🤦‍♀️
Çarpım tablosunu bile unutmuş, yeniden çalıştırmak istiyorum çalışmıyor.
Ben okumayacağım herkes okumak, çalışmak, meslek sahibi olmak zorunda mı diyor. 🤦‍♀️
Bak ben biliyorum, sana öğretiyorum, sen de çocuğuna öğretirsen diyorum. Evlenmeyeceğim ben evlilik güzel şey değil herşeye karışıyor erkekler diyor🤣🤣🤣

Hiç ders çalışmak istemiyor ki
Ona kalsa hep telefon, TV🤦‍♀️
Çarpım tablosunu bile unutmuş, yeniden çalıştırmak istiyorum çalışmıyor.
Ben okumayacağım herkes okumak, çalışmak, meslek sahibi olmak zorunda mı diyor. 🤦‍♀️
Bak ben biliyorum, sana öğretiyorum, sen de çocuğuna öğretirsen diyorum. Evlenmeyeceğim ben evlilik güzel şey değil herşeye karışıyor erkekler diyor🤣🤣🤣
Çocuk çok güzel özetlemiş bence :KK45:

Back
X