Yok canım ilk mesajı düzenleyeceğim ve hep akşam yaparım daha erkenIyiyim canım bahceye sulamaya indim sabah tam. s bitti bir anda gök yarıldı sanki sırılsıklam kaldım bahçe gole döndü
Ne oldu ki hasta misin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ilk mesajı düzenleyeceğim ve hep akşam yaparım daha erkenIyiyim canım bahceye sulamaya indim sabah tam. s bitti bir anda gök yarıldı sanki sırılsıklam kaldım bahçe gole döndü
Ne oldu ki hasta misin![]()
Sağol canım benim ❤ allah iyilik versinGeçmiş olsun kuzumiyiyim bende çok şükür
![]()
Tmm minnak bardakları alıyorum anca yeter kalabaligizReçel içlerini yakar şimdi. Soğuk vişne kompostosu var dolapta. Meşrubat bardakları üst dolapta, dağıtın![]()
Aman hastalık falan olmasın kimse olmasın bide aşı falan konuşuldu ya acaba dedim yan etki falan mi yaptıYok canım ilk mesajı düzenleyeceğim ve hep akşam yaparım daha erken![]()
Sağ ol canımAman hastalık falan olmasın kimse olmasın bide aşı falan konuşuldu ya acaba dedim yan etki falan mi yaptı
Hava değişiminden mi oldu acaba canım yaa, neyse ki iyileşmişsinGece çok kötü oldum sosyalim ateşim çıktı vucut ağrısı baş ağrısı eşim havale geçirecektin diye korktum o derece ateşim varmış ben sabah hisettim ağrılarıduş aldım ağrı kesici içtim şimdi biraz daha iyiyim şükür
![]()
Hissikablelvuku beybiiii
Bende bahçeden geldim tül attım makineye aynen temizlik varSağ ol canımYok temizlik yapıyorum
![]()
Dün aşı oldum canım ona bağladık ama bilemiyorum kiHava değişiminden mi oldu acaba canım yaa, neyse ki iyileşmişsin![]()
Yaaa nevoşum şimdi okudum 3 oy olmasın bencee 2 güzell 3 oyu sevmedim ben3 yapacağım![]()
3 sene önce de vardıEneem ben niye ilk görüyorum bunu![]()
Iyi çok şükür canimİyiyim fülüzüm duş aldım ilaç içtim bişeyler atıştırdım biraz daha iyiyim❤
Oyyy kuzum benim yaaa ,seninde bünye çok güçlü değil demek kiGece çok kötü oldum sosyalim ateşim çıktı vucut ağrısı baş ağrısı eşim havale geçirecektin diye korktum o derece ateşim varmış ben sabah hisettim ağrılarıduş aldım ağrı kesici içtim şimdi biraz daha iyiyim şükür
![]()
Çok şükür canım, yıllık çamaşır katlama maratonumdayımSanda yasom nasılsın❤
![]()
3 oymu olacakYaaa nevoşum şimdi okudum 3 oy olmasın bencee 2 güzell 3 oyu sevmedim ben![]()