Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen pearlcim yaa fırına borwgımı atınca bı rahatladımOriana ,şarkı söylüyor şimdi
börekleri pişirmişem, son güne de yetişmişem
Nasılsın oriş, pek karşılaşmadık seninle, çalışınca pek denk gelemiyoruzben de ara ara bakıyorum, ne var ne yok, seni pek göremedim bu aralar
![]()
Allah kolaylık versin ballı lokmam.Bende şimdi attım yıkanıyor ütülük işim var benimde![]()
Aynen öyle canımAynen pearlcim yaa fırına borwgımı atınca bı rahatladımaynen canım benım bende bu sıralar cok gelemıyorum yogunluktangönüller bir olsun yeter diyorum artık sende iyisin dimi hersey yolunda mı
![]()
Sabahta yazdim ben cevap yazmadın 3tarifte 1.ci direk çıkıyor 2.oyla cekismeli geciyo benmi yanlışım yoksaTarif çok ve güzel tarifler var kolaylık olur![]()
Sağol yasom sanada kolaylıklarAllah kolaylık versin ballı lokmam.
Bende ütülükleri ayırdım, ama ütüden nefret ederim![]()
22 tarife 3 oy bana da çok geldi , 30 üstü olurs yaparım demişti sanki Nevoş
Yaa nevoş bu beni üzdü açıkcasıTarif çok ve güzel tarifler var kolaylık olur![]()
Aynen son karar nevoşun22 tarife 3 oy bana da çok geldi , 30 üstü olurs yaparım demişti sanki Nevoşama Nevoş nasıl uygun görürse öyle olsun
![]()
Tabi abla bilir yine ama banada çok geldi22 tarife 3 oy bana da çok geldi , 30 üstü olurs yaparım demişti sanki Nevoşama Nevoş nasıl uygun görürse öyle olsun
![]()
Antalya’dasın, normalSağol yasom sanada kolaylıklarçok sıcak ya bende düşünüyorum
![]()
22 tarife 3 oy bana da çok geldi , 30 üstü olurs yaparım demişti sanki Nevoşama Nevoş nasıl uygun görürse öyle olsun
![]()
Yaa nevoş bu beni üzdü açıkcası2 oy guzeldi ya 3 oyda biri hep önde gidiyor sankii
![]()
3 oy bencede çokAynen son karar nevoşun![]()
Muratpaşa dayım yasomAntalya’dasın, normal
Antalya’nın neresindesin?![]()