- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bana yazmadiHepsine yazacaksan bir tane daha bekliyor onayda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yazmadiHepsine yazacaksan bir tane daha bekliyor onayda![]()
Geç kaldım ama yaptım canım bu ikinci ignemdi canım ama sanırım bir kısmı boşa gitti herşeye uymama rağmen 15 sn saymama rağmen iğneyi çektiğimde boşa giden iki damla vardı göbek üstündeGeçmiş olsun canım yaabelki ilk iğne olduğu için henüz etki etmemiştir
Merakla bekliyoruz böreğini![]()
Bende kimseye yazamadım bu sefer doğru dürüst giremedim siteyeBana yazmadi![]()
Bende bana yazmayana yazmicam bundan sonraBende kimseye yazamadım bu sefer doğru dürüst giremedim siteye
Kendin bilirsin filizimBende bana yazmayana yazmicam bundan sonra![]()
Iste bende senin gibi düşünüyorum herkes emek veriyo çünküKendin bilirsin filizimben denk geldikce elimden geldiğince yazıyorum begenilerde bile sayfa aktif gözüküyormus çünkü öne çıkıyor yani o yüzden beğenip yorum yapmak önemli diye düşünüyorum
![]()
Aynen aynen herkese basit geliyor ama inan çok vakit alıyor tarif eklemek yoksa herkes yemek yapıyor zaten her anını çekmek bir elin bulasikken zor yaniIsteyk senin gibi düşünüyorum herkes emek veriyo çünkü![]()
Burada sadece gözüken resim ama kamera arkası tam bir çılgınlıkAynen aynen herkese basit geliyor ama inan çok vakit alıyor tarif eklemek yoksa herkes yemek yapıyor zaten her anını çekmek bir elin bulasikken zor yani![]()
Kuzuuum ya, kıyamam ben sanaMesajdaki -tan sonra kısmını algılamayıp acaba ne yazmışız seninle benzer diye eski sayfalara gitmem pekişimdi idrak ettim ruh ikizin dalgın, yorgun, bıkkın bu aralar
![]()
Yaa tühGeç kaldım ama yaptım canım bu ikinci ignemdi canım ama sanırım bir kısmı boşa gitti herşeye uymama rağmen 15 sn saymama rağmen iğneyi çektiğimde boşa giden iki damla vardı göbek üstünde![]()
Sorma canım yaa, neler çekiyoruz, anca katılanlar anlar halimiziBurada sadece gözüken resim ama kamera arkası tam bir çılgınlıkhele güzel poz yakalayim diye kıvrım kivrim olmalar, çökmeler kalkmalar
![]()
Ama yine son gün yaptınNevreste bişey itiraf edeyim mi
Ben yarın son gün sanıyordum dün o yüzden yaptım böreği bugün sunum yapıp hava atacaktım son gün yapmadım diye![]()
Merve konuyu açtı mı nevoş
Aynen öyle benim doktorum cokmemi yasakladı mesela diz probleminden dolayıBurada sadece gözüken resim ama kamera arkası tam bir çılgınlıkhele güzel poz yakalayim diye kıvrım kivrim olmalar, çökmeler kalkmalar
![]()
Oldu artık yapacak bişey yokYaa tüh![]()
Ben dün ekleyecektim dün yaptim aslında baktım bizim es kişisi uyanmış yarısını buzluğa attımAma yine son gün yaptınYa bugün gelmeseydin
![]()