• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Belkide evvoşum bimiyorum ki, bu çekimimde içime sinmeyen birşey vardi zaten ama onu hâlâ bulamıyorum 🤔 bi daha ki yarışmada alan kişi birde bunu denesin olmadı,belki daha farklı olur sonuç 🤗🤩😍
Yok ya sıkıntı var diye düşünme gayet güzel yapmışsın 😍 senin kararın tabi nasip böyleymiş 🤗 ben sadece söylemek istedim. Sağol anlayışın için ❤😘🍒

Yok ya sıkıntı var diye düşünme gayet güzel yapmışsın 😍 senin kararın tabi nasip böyleymiş 🤗 ben sadece söylemek istedim. Sağol anlayışın için ❤😘🍒
Ne demek kuzum benim,deneye deneye öğreneceğiz. Sen beni önemseyip fikrini belirttin sonuçta 💜 evvoscan🤗🤩😍🍒🍒🍒💋

Ben sana baklavalık yufka ile yap dedim🤗O resimdeki baklavalık yufka ile çıtır çıtır duruyor🤩
Baklavalık yufkadan korktum nevoş, belki daha kolay olurdu onu bilmiyorum ama çok dağılan bişey ya elimde patlarsa dedim🤣 kolaya kaçtım nevoş ya ben anaaa şimdi farketmiş oldum 🤪

Baklavalık yufkadan korktum nevoş, belki daha kolay olurdu onu bilmiyorum ama çok dağılan bişey ya elimde patlarsa dedim🤣 kolaya kaçtım nevoş ya ben anaaa şimdi farketmiş oldum 🤪
Aynen sunumu çok zor ben çok zorlandım🤭Ama daha dikkat çekici olabilirdi.1.olur muydu🤔O bilinmez🤗🤭

Back
X